Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Buffalossa nähtiin uskomattomat maalijuhlat! – Suomalaisille seitsemän tehopistettä

Dallas Starsin Max Domi Buffalo Sabresia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin iso ottelukierros perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Suurimmat maalijuhlat nähtiin Buffalossa, kun kesän 1999 Stanley Cup -finaaleissa kohdanneet Buffalo Sabres sekä Dallas Stars pelasivat vastakkain. Ottelussa kummankaan joukkueen maalivahtipeli ei loistanut, mutta Stars oli silti vahvempi tälläkin osa-alueella.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars aloitti melkoisella voitolla vieraskiertueen. Stars kaatoi Buffalo Sabresin vieraissa tylyin 10-4 -lukemin. Kymmenen maalia yhteen otteluun on Starsin seurahistorian toiseksi kovin lukema.

Stars iski avauserään kolme maalia ja toiseen erään kaksi maalia. Päätöserään lähdettäessä vieraat johtivat peliä jo 5-2 -lukemin, mutta päätti tuplata maalinsa kolmannessa erässä kuten kotijoukkuekin teki.

DeBoerin valmentaman joukkueen maaleista vastasivat Joe Pavelski, Wyatt Johnston, Jamie Benn, Joel Kiviranta, Roope Hintz, Evgenii Dadonov, Ryan Suter, Mason Marchment ja kahdesti osunut Radek Faksa. Faksa iski maalinsa kahden minuutin sisällä toisistaan päätöserässä. Maalit olivat tshekkisentterille kauden yhdeksäs ja kymmenes. Starsilta kolmen tehopisteen iltaa viettivät Benn, Marchment ja kolme syöttöpistettä kerännyt Jason Robertson.

Suomalaisista Kiviranta syötti maalinsa lisäksi Faksan ensimmäisen osuman. Miro Heiskanen syötti ottelussa kaksi maalia. Jani Hakanpää syötti kaksi maalia. Pisteittä Starsilta jäivät vain ensimmäisessä erässä loukkaantunut Tyler Seguin ja Esa Lindell. Lindell keräsi tehotilastoon lukeman -2. Jake Oettinger torjui 25 laukausta.

Sabresilta maalinteossa onnistuivat Jeff Skinner, Victor Olofsson, Kyle Okposo ja Jordan Greenway. Eric Comrie otti kymmenestä päästetystä maalista huolimatta 39 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL