Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Ville Hussolla helppo iltapuhde – Detroit nousi voittoon heittopussista

Detroit Red Wingsin Ville Husso torjuu Edmonton Oilersin Ryan Nugent-Hopkinsin läpiajoa.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa vain kolme ottelua. Detroitissa kaksi ”Original Six” -joukkuetta, kohtasivat toisensa, kun Detroit Red Wings sai haasteen Chicago Blackhawksilta. Kumpikin joukkue asettui NHL:n siirtojen takarajalla myyjien saappaisiin, joten ottelusta oli vaikea odottaa mitään suurta juhlaa.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings nousi maukkaaseen voittoon Chicago Blackhawksista. Red Wings kaatoi vahvan kolmannen erän ansiosta Luke Richardsonin valmentaman joukkueen 4-3 -lukemin. Päätöserän alussa Blackhawks karkasi toista kertaa ottelussa johtoon, mutta tälläkään kertaa se ei kestänyt loppuun saakka.

Red Wingsin maaleista ottelussa vastasivat jatkosopimukset vastikään saaneet Jake Walman ja Dylan Larkin toisessa erässä sekä Lucas Raymond ja Dominik Kubalik kolmannessa erässä. Raymondille maali oli kauden 16. ja Larkinille 24. Ville Husso torjui 17 kertaa kotijoukkueen maalilla voiton eteen.

Blackhawks karkasi avauserässä 2-0 -johtoon Taylor Raddyshin kahdella maalilla. Raddysh nosti koko kauden saldonsa jo 16 maaliin. Toronto Maple Leafsista osana Jake McCabe kauppaa Blackhawksiin saapunut Joey Anderson naulasi 3-2 -johtomaalin kolmannen erän seitsemännellä minuutilla, mutta se ei riittänyt voittoon asti. Andersonin maali oli hyökkääjän kauden kolmas. Alex Stalock otti Blackhawksin maalilla yhteensä 37 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL