Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan HPK kiinnitti ison nipun pelaajiaan vuosiksi eteenpäin

Artturi Toivola hyökkääjä HPK
AOP

Liigassa pelaava HPK on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseensa kuusi tältä kaudelta tuttua pelaajaa jatkosopimuksiin.

Hyökkääjä Artturi Toivolan kanssa on tehty vuoden jatkosopimus ja puolustaja Julius Reinin sopimuksessa ollut optio on päätetty käyttää. Lisäksi hyökkääjä Valtteri Savolaisen kanssa on sovittu kahdesta seuraavasta kaudesta. Maalivahtiosastolla jatkavat puolestaan veljekset Kaj Saarinen ja Kim Saarinen. Puolustaja Ossi Ikosen sopimusta on jatkettu vuoteen 2025.

Seuran omista junioreista ponnistanut Toivola pelaa nyt toista kauttaan HPK:n Liiga-joukkueessa. Luotettava sentteri on tehnyt kuluvalla kaudella pelaamissaan 47 ottelussa pisteet 8+7. Toivolan yhden kauden piste-ennätys on viime kaudelta, kun täydessä 60 runkosarjan ottelussa syntyi 18 tehopistettä.

– Artturi on erittäin luotettava kahden suunnan keskushyökkääjä, joka sopii moneen rooliin.

– Olemme päässeet nyt sopimuksiin oman junioripolun kasvattien kanssa ja olemme tyytyväisiä, että omia kasvatteja on nousemassa myös tulevina vuosina aidoiksi haastajiksi pelipaikoista Liiga-joukkueeseen, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo.

Reini teki debyyttinsä Liigassa tällä kaudella HPK:ssa ja on tähän mennessä pelannut 43 ottelua. Ronskiotteinen puolustaja saapui Hämeenlinnaan kolmen Kokkolan Hermeksessä pelatun Mestis-kauden jälkeen. Reini on hyvä yleispuolustaja joka tuo leveyttä ja kilpailua puolustukseen.

Seuran omasta junioripolusta ponnistava Savolainen esiintyi Reinin tapaan ensimmäistä kertaa Liigassa kuluvalla kaudella. Savolaisen tämä kausi päättyi valitettavaan loukkaantumiseen, mutta nuori hyökkääjä ehti ihastuttaa kaukalossa 22 ottelussa ja onnistui myös tekemään uransa ensimmäisen maalin Liigassa.

Näiden tähän kauteen päättymässä olleiden sopimusten lisäksi HPK on jatkanut pelaajasopimusta puolustaja Ikosen kanssa. Ikosen kanssa oli jo aiemmin allekirjoitettu kautta 2023-24 koskeva sopimus, mutta pelaaja ja seura ovat nyt päätyneet pidentämään sopimusta kevääseen 2025 saakka.

– Ossi on HPK:lle erittäin arvokas joukkuepelaaja. Arvostamme häntä myös yhtenä Liigan parhaista alivoimapelaajista, Toivanen kertoo.

Nuoret veljekset tukkivat maalin

Lisäksi HPK on tehnyt myös pitkät sopimukset lupaavan maalivahtitandeminsa kanssa. 18-vuotias Kaj on tehnyt 2-vuotisen sopimuksen ja hänen 16-vuotias veljensä Kim 3+1-vuotisen sopimuksen.

Kaj on torjunut tällä kaudella HPK:n U20-joukkueessa sekä ollut myös Liiga-joukkueen ringissä. Kimill’ on kokemusta viime kaudella U16- sekä tällä kaudella U17-maajoukkueesta. Kimin vakituinen joukkue on ollut U18, mutta hän on myös torjunut kolme peliä U20-joukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga