Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jysähti siirtopommi! – Venäläistähti vahvistamaan suomalaisten tähdittämää jengiä

Montreal Canadiensia edustanut Evgenii Dadonov siirtyy Dallasiin.
AOP

NHL:ssä jysähti melkoinen pelaajakauppa sunnuntai-iltana Suomen aikaa. NHL:ssä vahvassa vireessä läpi kauden ollut Dallas Stars vahvisti rivejään venäläisellä huippuhyökkääjällä. Stars hankki Montreal Canadiensia tällä kaudella edustaneen hyökkääjän vaihdossa toiseen venäläiseen, jonka tie nousi Starsissa pystyyn.

NHL:n läntisen konferenssin voitosta runkosarjan osalta tiukasti taisteleva Dallas Stars on tehnyt mielenkiintoisen pelaajakaupan. Joukkue on hankkinut lisää maalintekovoimaa kakkos-kolmoskenttään, kun venäläishyökkääjä Evgenii Dadonov saapuu Starsin riveihin Montreal Canadiensista. Canadiensiin siirtyy venäläishyökkääjä Denis Gurianov, jonka nousua seuraavalle tasolle Starsissa on jo vuosia odoteltu.

Dadonovin sopimus päättyy tähän kauteen kuten Gurianovinkin, mutta Gurianov on rajoitettu vapaa agentti, joten Canadiens saa rauhassa pohtia, mitä hyökkääjän kanssa tekee tulevaisuudessa.

33-vuotias Dadonov on edustanut NHL-uransa aikana yhteensä neljää joukkuetta. Uransa alkuvuodet hyökkääjä pelasi Florida Panthersin riveissä ennen siirtymistään Ottawa Senatorsiin. Senatorsista matka jatkui Vegas Golden Knightsiin, josta tie vei viime kesänä Canadiensiin.

Uransa aikana venäläishyökkääjä on NHL:ssä pelannut 463 ottelua ja iskenyt näissä 283 tehopistettä. Parhaalla kaudella Dadonov on Panthersissa tehnyt 70 tehopistettä. Yhden kauden aikana Dadonov on parhaimmillaan tehnyt 28 maalia ja se on tapahtunut kahdesti. Tällä kaudella Dadonov on tehnyt neljä maalia ja yhteensä 18 tehopistettä.

25-vuotias Gurianov on Starsin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Gurianov on pelannut NHL:ssä yhteensä 257 ottelua ja iskenyt näissä 103 tehopistettä. Tällä kaudella nopea laitahyökkääjä on iskenyt yhdeksän pistettä 43 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL