Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Seiska: Urheiluvaikuttaja Jussi Salonojan talousvaikeudet syvenevät – Ulosottorekisteri jatkaa paisumistaan

Jussi Salonoja urheiluvaikuttaja
AOP

Urheiluvaikuttaja Jussi Salonoja on Seiskan uutisen mukaan vakavissa rahaongelmissa. Menneiden vuosien miljoonat ovat kadonneet taivaan tuuliin.

Urheiluvaikuttaja Jussi Salonoja kuului aikoinaan Suomen urheilupiirien varakkaimpiin ihmisiin. Mies peri isosedältään, nykyisen HKScan Oyj:n perustajalta Erkki Salonojalta, mittavan omaisuuden vuonna 2001. Perintöön kuului 250 miljoonan markan omaisuus ja 350 miljoonan markan arvoiset kiinteistöt.

Jussi käytti rahojaan muun muassa urheilubisnekseen ja oli mukana muun muassa niin jääkiekko- ja koripallotoimintoihin. Mies tunnettiin niin Espoon Bluesin kuin Espoo Unitedinkin pääomistajana. Hän omisti lisäksi Barona Areenana tunnetun espoolaisen monitoimihallin, jossa miehen omistamat joukkueet pelasivat.

Jussi on ehtinyt toimia myös informaatioteknologian parissa ja lentoyhtiötoiminnassa. Hän on myös toiminut elokuvatuottajana.

Jussi myi omistuksiaan huhtikuussa 2005 luxemburgilaiselle Lombard International Assurance -vakuutusyhtiölle ja jatkoi toimintaansa omistamansa Erja-holding Oy:n alla.

Sittemmin talousasiat ovat luisuneet alamäkeen ja toukokuussa 2018 Jussia vastaan nostettiin velkomuskanne Espoon käräjäoikeudessa noin miljoonasta eurosta. Kyseessä olivat lainat Lease Deal Oyj:ltä kesältä 2017, joita kanteen mukaan Salonoja ei ole maksanut takaisin sovittuna aikana. Tällä hetkellä velka on kasvanut noi 1,6 miljoonaan euroon.

Seiskan tietojen mukaan myös toinen yksityinen luottofirma hakee Jussilta saataviaan, joita on kertynyt 57 000 euroa. Lisäksi ulosotolla karhutaan kolmea kiinteistöveromaksua, yhteensä 4 400 euroa. Ulosottorekisteristä löytyy myös muita merkintöjä.

Lähde: Seiska

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut