Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Tähtisentteri jatkaa Liigassa – ”Hyvin on poika vetänyt…”

KalPan kultakypärä Jaakko Rissanen.
AOP

Liigassa tiukasti suorasta paikasta puolivälieriin taisteleva Kuopion KalPa on tehnyt merkittävän siirron tulevaisuutta ajatellen. KalPa on jatkanut luottohyökkääjänsä sopimusta, mikä luo mahdollisuuksia merkittävästi seuraaville kausille.

Liigassa tällä hetkellä kuudentena oleva KalPa on tehnyt todella tärkeän jatkosopimuksen. Tommi Miettisen valmentamassa joukkueessa jatkaa myös kahdella seuraavalla kaudella 33-vuotias luottosentteri Jaakko Rissanen.

Kuopiosta kotoisin oleva vasemmalta laukova 182 senttinen hyökkääjä palasi KalPaan viime kaudeksi. Tällä kaudella 47 otteluun Rissanen on takonut 44 tehopistettä, mikä on hyökkääjän yhden kauden ennätys Liigassa. Aiempi ennätys on 43 pistettä kaudelta 2016-17, jolloin 60 otteluun syntyi 43 pistettä. Tuolla kaudella joukkue eteni aina Liigan finaaleihin saakka vain hävitäkseen Tampereen Tapparalle.

– Katsoin teksti-tv:stä, että hyvin on poika vetänyt. Päätettiin sitten tehdä hänen kanssaan jatkosopimus, velmuilee KalPan urheilujohtaja Anssi Laine seuran tiedotteessa.

Rissasen sopimukseen sisältyy pelaajan ulkomaanoptio sopimuksen jälkimmäisestä kaudesta, eli kaudesta 2024–2025.

KalPalla on hyvä tilanne ensi kauden sopimusten osalta. Hyökkääjistä sopimus on ensi kaudesta voimassa 11 pelaajan kanssa. Puolustajien osalta tilanne on myös erinomainen, sillä kaikilla merkittävillä pelaajilla on sopimukset ensi kaudesta. Maalivahdeista huippukautta pelaava Juha Jatkola on sopimuksessa vielä ensi kaudeksi. Jatkolaa ei olla vielä varattu NHL:n, mutta saattaa saada varauksen tulevan kesän NHL:n varaustilaisuudessa.

KalPalla on runkosarjaa tämän kauden Liigassa jäljellä vielä kymmenen ottelua. Joukkue kohtaa runkosarjan lopun aikana kahdesti Kärpät kotonaan ja sen lisäksi kertaalleen Turun Palloseuran, Lahden Pelicansin, Rauman Lukon ja Tapparan, eli joukkueen ohjelma on todella kova.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga