Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Satakunnan derby perjantain tähtihetki! – Liigassa täysi ottelukierros

Lukko ja Ässät kohtaavat perjantaina.
AOP

Liigassa juhlitaan viikonlopun alkua täydellä ottelukierroksella. 14 joukkuetta on tulessa, kun luvassa on seitsemän ottelua. Yksi kierroksen odotetuimmista otteluista pelataan Porissa, kun pudotuspelipaikasta tiukasti taisteleva Ässät isännöi sarjan kärjessä kohti runkosarjan voittoa marssivaa Rauman Lukkoa. 

Viikonloppu käynnistetään Liigassa täydellä ottelukierroksella. Kierroksella pelataan merkittäviä otteluja monessakin mielessä. Tampereella Ilves isännöi Oulun Kärppiä ja tässä ottelussa panokset ovat valtavat, sillä Kärppien voitolla joukkue on vielä täysissä mahdollisuuksissa nousta Ilveksen ohi runkosarjan lopun aikana.

Vaasassa Sport saa vastaansa Mikkelin Jukurit, jonka kapteeni Juhamatti Aaltonen on Ruotsissa pelaamassa Suomen jääkiekkomaajoukkueen mukana EHT-turnausta. Jukurit on tällä hetkellä sarjassa 11. neljä pistettä saman verran otteluja pelannutta HPK:ta perässä. Sport on sarjassa Jukurien takana 12. mutta kaksi peliä vähemmän pelanneena. Sportilla eroa on HPK:hon kymmenen pistettä. Mikäli Risto Dufvan valmentama joukkue mielii vielä pudotuspeleihin, niin tämä ottelu olisi voitettava. Sama pätee Olli Jokisen johtamaan Jukuri-nippuun.

Liigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Rauman Lukko matkaa perjantaina 50 kilometriä pohjoiseen pelaamaan Porin Ässiä vastaan. Lukko johtaa sarjaa 11 pisteen erolla Tampereen Tapparaan nähden, joka kohtaa KooKoon vieraissa perjantaina. Ässät on kahdeksan pisteen marginaalilla tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa, mutta eroa suoraan puolivälieräpaikkaan on seitsemän pistettä.

Karri Kiven valmentama joukkue lähtee tärkeään otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Lukko on voittanut sen sijaan kolme ottelua putkeen ja tältä viikolta on jo vierasvoitot KooKoosta sekä Tapparasta.

Liigan perjantain ottelut

18.30 Ilves vs. Kärpät
18.30 KalPa vs. HIFK
18.30 KooKoo vs. Tappara
18.30 Pelicans vs. HPK
18.30 SaiPa vs. TPS
18.30 Sport vs. Jukurit
18.30 Ässät vs. Lukko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga