Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti heräsi! – Johdatti joukkonsa elintärkeään voittoon

Vegas Golden Knightsin tähtisentteri Jack Eichel.
AOP

NHL:ssä loukkaantumisista todella paljon viime vuosina kärsinyt Vegas Golden Knights on palannut vahvasti kaukaloon NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen. Golden Knights voitti jo toisen ottelunsa putkeen, kun joukkue haki pisteet Minnesota Wildin vieraista. Wildilla on ollut viime aikoina vaikeampaa ja joukkue on vaarassa jäädä jopa pudotuspelien ulkopuolelle.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on viime aikoina esittänyt vahvoja otteita. Golden Knights kaatoi todella tärkeässä vierasottelussa Minnesota Wildin selvin 5-1 -lukemin ja vankisti asemaansa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonan kärjessä.

Golden Knights on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Ennen tähdistöviikonloppuna joukkue kärsi neljä tappiota putkeen ja teki vain viisi maalia. Kahteen edelliseen otteluun joukkue on tehnyt kymmenen osumaa ja päästänyt vain kaksi.

Cassidyn valmentaman joukkueen sankarina Wildia vastaan hääräsi tähtisentteri Jack Eichel. Yhdysvaltalaishyökkääjä takoi 1+1 tehot ja palasi tehokkaaksi pelaajaksi. Eichel oli pelannut ennen tätä ottelua yhteensä 12 ottelua vuoden 2023 puolella ja näihin oli syntynyt tehot 2+3. Yhdysvaltalaisella oli ennen Wildia vastaan pelattua ottelua kuuden ottelun pisteetön putki ja 11 edelliseen otteluun tehot 1+1.

Golden Knightsin muista maaleista vastasivat Alex Pietrangelo, Nicolas Roy, Reilly Smith ja Paul Cotter. Joukkueen maalilla aloittanut Logan Thompson loukkaantui kolmannen erän alussa ja maalille vaihdettiin Adin Hill. Thompsonille kertyi ottelussa 23 torjuntaa ja Hillille neljä.

Wildin ainut maali meni venäläistähti Kirill Kaprizovin nimiin. Hyökkääjä takoi ylivoimalla 2-1 -kavennuksen toisessa erässä. Maali oli Kaprizovin kauden 29. Viime kaudella yhdeksän miljoonan dollarin kausipalkalla pelaava supertähti iski yhteensä 47 maalia ja 108 tehopistettä. Tällä kaudella kasassa on 62 tehopistettä, joten sadan pisteen rajan pitäisi mennä poikki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL