Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EHT

Ruotsin EHT-käynnistyy! – luvassa kaksi myöhäisottelua

Leijonien MM-ottelut suorina lähetyksinä NordicBetin asiakkaille
AOP

Jääkiekon Euro Hockey Tour jatkuu torstaina kauden kolmannella turnauksella. Turnaus pelataan Ruotsissa ja luvassa on tuttuun tyyliin kuusi ottelua. Suomi aloittaa torstaina urakkansa Sveitsistä pelaamalla Sveitsiä vastaan Zurichin upeassa uudessa hallissa. Ruotsissa isäntäjoukkue kohtaa Tshekin. Kauden viimeinen EHT-turnaus pelataan toukokuussa MM-kisojen alla Tshekissä.

Suomen jääkiekkomaajoukkue lähtee hyvällä haastajajoukkueella Ruotsin EHT-turnaukseen. Leijonat joutuu turnauksessa tulemaan toimeen ilmaan päävalmentaja Jukka Jalosta, joka on sairauslomalla.

Suomen maajoukkueessa debyytin turnauksessa tekee nuori ja huippulupaava maalivahti Juha Jatkola, joka oli elokuussa alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueen ykkösmaalivahti. Jatkola on pelannut KalPassa vahvaa kautta. Jatkolan kanssa toisena maalivahtina toimii Emil Larmi.

Hyökkäyksessä on mukana kokeneita pelaajia ja samalla mielenkiintoisia tapauksia. Mikkelin Jukurien Juhamatti Aaltonen palaa maajoukkuepaitaan. Lisäksi mukana on Tampereen Tapparan tähtihyökkääjät Veli-Matti Savinainen ja Niko Ojamäki. Saivinainen on syntynyt vuonna 1986 ja Aaltonen vuotta aiemmin. He ovat puolustaja Sami Lepistön ohella ainoat 1980-luvun veteraanit tässä joukkueessa.

Leijonissa nähdään myös todella mielenkiintoisia pelaajia, kun Ruotsiin täksi kaudeksi siirtynyt Kalle Kossila on mukana joukkueessa. Sveitsissä pelaavat entisen NHL-hyökkääjät Arttu Ruotsalainen ja Janne Kuokkanen pyrkivät tekemään vaikutusta valmennusjohtoon.

Turnauksessa Suomi kohtaa lauantaina Tshekin ja Ruotsin sunnuntaina. Kaksi viimeistä ottelua on luvassa viikonloppuna.

Torstain ottelut pelataan myöhään, sillä Ruotsissa aloitetaan kello 20.00 ja Suomen ottelu Sveitsin vieraana käynnistyy 21.15.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EHT