Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on NHL-tähden mahdolliset seurat! – ”kysyntää riittää…”

Vancouver Canucksin Bo Horvat tullaan kauppaamaan.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja koittaa maaliskuun alussa. Tuona päivänä NHL:ssä Stanley Cupista taistelevat joukkueet tai ainakin siihen uskovat joukkueet pyrkivät tekemään siirtoja. Joukkueet pyrkivät hankkimaan vahvistuksia joukkueisiinsa joukkueista, jotka eivät tule pudotuspeleihin pääsemään. Yksi pelaajiaan kauppaavista joukkueista tulee olemaan Vancouver Canucks.

Vancouver Canucks pitää hallussaan tällä hetkellä pelaajaa, joka määrittää pitkälle koko NHL:n siirtojen takarajan arvon. Canucksin kapteeni Bo Horvat pelaa viimeistä sopimuskauttaan kanadalaisjoukkueessa eikä tule saamaan jatkosopimusta. Canucks on tehnyt omat ratkaisunsa ja enää Horvatille ei ole mahdollista tehdä sopimusta.

Horvat on tällä kaudella pelannut elämänsä tuloksellisesti parasta jääkiekkoa. Kanadalaissentteri on tunnettu jo pitkään vahvana kahdensuunnan sentterinä, mutta tällä kaudella maalintekotehokkuus on noussut aivan uusiin sfääreihin. Horvat on tehnyt tällä kaudella jo 31 maalia, mikä sivuaa hänen uransa parasta saldoa. 31 maalia syntyi myös viime vuonna, mutta 70 otteluun. Tällä hetkellä kanadalaisella on koossa 48 ottelua. Ennen tätä kautta hyökkääjä oli tehnyt koko uransa aikana vain 170 maalia kahdeksan kauden aikana.

Hinta pilvissä, mutta kysyntää riittää

NHL:ssä on monia joukkueita, jotka ovat kiinnostuneita Horvatin palveluksista. Kanadalaisen kauppaaminen on helpompaa, mikäli hyökkääjä on neuvotellut välittömästi jatkosopimuksen valmiiksi. Horvatin siirtoarvo tulee nousemaan todella suureksi, joten joukkueet ei välttämättä halua pajatsoa ihan täysin tyhjentää niin sanotun lainapelaajan takia.

Koko kausi on odotettu sitä, miten Colorado Avalanche täyttää kakkossentterin paikan. Mikäli Avalanche onnistuu Horvatin hankkimaan Nazem Kadrin jättämälle aukolle, niin Jared Bednarin valmentaman joukkueen iskukyky paranee entisestään.

Toinen mielenkiintoinen joukkue tässä kilpailussa on Dallas Stars. Starsilla on sopimusteknisesti loistava tilanne ja tällekin kaudelle palkkatilaa siirtojen takarajalla 2,7 miljoonaa dollaria. Mikäli Stars pystyisi pelaajakaupassa lähettämään Anton Khudobinin sopimuksen Canucksiin, niin palkkatilaa tulisi kerralla lisää. Ensi kaudeksi joukkueella on palkkatilaa käytettynä vajaat 75 miljoonaa dollaria, joten Horvatille on tehtävissä Starsin toimesta myös jatkosopimus.

Toronto Maple Leafs on jokaisena vuotena yksi joukkueista, jotka taistelevat Stanley Cupista. Maple Leafs ei ole 2000-luvun alun jälkeen nähnyt pudotuspelien toista ottelukierrosta, joten puheet Stanley Cupista ovat jänniä. Siitä huolimatta Horvat toisi todella tärkeän lisäpalasen lisää Maple Leafsin joukkueeseen ja helpottaisi ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay Lightningia vastaan pelaamista.

Carolina Hurricanes on myös yksi joukkueista, joka voisi iskeä Horvatiin kiinni. Hurricanes ei herkästi liipaisinta paina, joten kaupan toteutuminen on epätodennäköistä. Lisäksi kanadalaissentteri haluaa niin isoa jatkosopimusta, että Hurricanesin omistaja Tom Dundon ei välttämättä ole valmis tekemään sitä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL