Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkue teki runkopelaajalle jatkosopimuksen – ”paljon käyttöä…”

New York Rangers jatkoi Ben Harpurin kanssa sopimusta.
AOP

NHL:ssä jo pitkään esiintynyt kanadalaispuolustaja on saanut jälleen uuden sopimuksen. Tällä kertaa NHL:n ja AHL:n välillä pyörinyt kanadalainen jatkaa New York Rangersin riveissä. 

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva New York Rangers on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen 28-vuotiaan kanadalaispuolustaja Ben Harpurin kanssa. Harpurin sopimus on arvoltaan 787,5 sataa tuhatta dollaria kaudelta, ja sopimus on yksisuuntainen, joten puolustaja tienaa saman rahan oli sitten NHL:ssä tai AHL:ssä.

Harpur on urallaan edustanut NHL:ssä lukuisia joukkueita. Ennen Rangersiin siirtymistä kanadalainen on pelannut niin Ottawa Senatorsin kuin Nashville Predatorsinkin paidassa.

Harpur on Senatorsin neljännen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Senators käytti isokokoiseen 198 senttiä pitkään puolustajaan 108. varausvuoron. Harpur on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 174 ottelua ja näissä on syntynyt 18 tehopistettä. Tällä kaudella Rangersissa Harpur on saanut vastuuta 18 ottelun ajan ja näissä on syntynyt tehot 1+2. Kanadalainen on tehnyt ennen tätä kautta vain yhden maalin aiemmin ja se syntyi Senatorsin paidassa puolustajan toisella täydellä NHL-kaudella.

Puolustajalle saattaa olla jo tälläkin kaudella paljon käyttöä, sillä Rangers saattaa pelata pitkän kevään NHL:n pudotuspeleissä ja loukkaantumisia tulee varmasti. Harpurin kaltaisia isokokoisia puolustajia tarvitaan kevään peleissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL