Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen supertähti kamppailee tosissaan maalipörssin voitosta – jälleen kahden maalin ilta

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehtaili jälleen maalin.
AOP

Colorado Avalanchen voittoputki katkesi yön ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Mikko Rantasen tehoilta ei riittänyt, sillä Avalanche suli pahemman kerran kolmannen erän aikana kotiottelussaan. Coloradon kannalta kolmannen erän puolivälissä tuli musta hetki, josta joukkue ei toipunut.

Colorado Avalanche hävisi kotiottelunsa Anaheim Ducksia vastaan. Kuuden ottelun voittoputkessa ollut Colorado johti ottelua kahden erän jälkeen numeroin 3–2, mutta kolmannessa erässä ottelu kääntyi päälaelleen.
Anaheim iski päätöserässä kaksi maalia 24 sekunnin sisään ja tästä Avalanche ei enää toipunut. Loppunumerot 3-5 Ducks iski tyhjään maaliin 50 sekuntia ennen pelin loppua.

Coloradan suomalaistähti Mikko Rantanen jatkoi omaa lentokeliään joukkueensa tappiosta huolimatta. Rantanen iski ottelussa kaksi maalia. Coloradon kannalta valitettavasti Anaheimin Frank Vatrano oli vielä hurjemmassa iskussa ja johdatti joukkuuensa voittoon hattutempullaan.

Rantanen taistelee tosissaan jopa maalipörssin voitosta tällä kaudella. Rantanen on maalipörssin kolmantena 34 täysosumallaan, vain 6 osumaa maalipörssiä johtavaa Connor McDavidia perässä.

Viime kauden Stanley Cup voittaja Coloradon kausi on ollut haasteita täynnä ja tällä hetkellä pudotuspelitkin ovat vaakalaudalla. Avalanche on viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla paikalla 55 pisteellään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL