Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Voi kurja! – NHL:n suomalaistähti loukkaantui

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen.
AOP

NHL:ssä yli vuosikymmenen ajan pudotuspeleihin tiensä selvittänyt Pittsburgh Penguins on tällä kaudella ollut melko ailahtelevainen. Mike Sullivanin valmentama joukkue taistelee vielä tiukasti NHL:n pudotuspelipaikoista itäisen konferenssin puolella, mutta haaste tulee jatkossakin olemaan kova. 

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins taistelee kovin NHL:n pudotuspelipaikasta. Penguins on tällä hetkellä koko NHL:n itäisen konferenssin sijalla kahdeksan eli toisella villikortti -paikalla.

Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan eli Metropolien divisioonan kolmanteen sijaan on viisi pistettä. Tätä sijaa pitää hallussaan New York Rangers, joka on pelannut 47 ottelua. Penguinsilla on kasassa 46 ottelua.

Sullivanin suojatit ovat edellisestä kuudesta pelistä voittanut vain kaksi. Nämä voitot ovat tulleet Ottawa Senatorsia ja Anaheim Ducksia vastaan kotiotteluissa. Viime pelissä joukkue taipui jatkoajan jälkeen New Jersey Devilsille 2-1 -lukemin. Kaikesta huolimatta Penguins on nyt neljän ottelun pisteputkessa.

Penguins kohtaa seuraavassa ottelussa keskiviikon vastaisena yönä Florida Panthersin kotiyleisönsä edessä. Panthers taipui edellisessä kamppailussaan Rangersille tiistain vastaisena yönä selvin lukemin 6-2. Panthersilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Aleksander Barkov ja Carter Verhaeghe. Verhaeghe on tehnyt tällä kaudella 23 maalia. Barkov venytti pisteputkensa ottelussa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi.

Panthersia vastaan Penguins saa takaisin kokoonpanoonsa kanadalaispuolustaja Kris Letangin. Tämän lisäksi joukkue joutuu pelaamaan ottelun ilman loukkaantuneiden listalle asetettuja Jan Ruttaa ja suomalaishyökkääjä Kasperi Kapasta. Kapanen on tällä kaudella tehnyt yhteensä 17 tehopistettä 35 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL