Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mahtavia uutisia! – NHL:n venäläistähti palaa kokoonpanoon

St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko palaa kokoonpanoon.
AOP

NHL:ssä todella heikossa tilanteessa pudotuspelihaaveiden suhteen oleva St. Louis Blues on saamassa todella tärkeitä pelaajia takaisin kokoonpanoon. Blues kohtaa keskiviikon vastaisena yönä NHL:n itäisessä konferenssissa vielä ohkaisesti pudotuspeleistä taistelevan Buffalo Sabresin. Kotiottelusta Bluesin on otettava pisteet, jotta mahdollisuudet kahdeksan parhaan joukkoon säilyy olemassa NHL:n läntisessä konferenssissa.

Craig Beruben valmentama St. Louis Blues on ollut yksi tämän kauden suurimmista pettymyksistä NHL:ssä. Blues eteni viime kevään NHL:n pudotuspeleissä aina toiselle kierrokselle asti, mutta taipui kuudessa pelissä Colorado Avalanchelle. Tällä hetkellä joukkue on NHL:n läntisessä konferenssissa 11. Eroa suoraan pudotuspelipaikkaan on viisi pistettä ja välissä on kaksi joukkuetta.

49 pistettä kerännyt Blues kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Buffalo Sabresin, joka kaatoi tiistain vastaisena yönä pelatussa vierasottelussa Dallas Starsin jatkoajan jälkeen. Tuossa ottelussa Craig Anderson torjui joukkueen maalilla voiton uransa 700. ottelussa.

Sabresia vastaan Blues saa kaksi todella merkittävää pelaajaa takaisin kokoonpanoon, kun puolustaja Torey Krug ja laitahyökkääjä Vladimir Tarasenko on takaisin pelikunnossa. Tarasenkolla meni käsivammansa kanssa reilut kolme viikkoa toipumiseen.

– Jätkät ovat olleet meidän joukkueelle tärkeitä pelaajia. Onneksi he ovat nyt takaisin pelikunnossa. Kumpikin pystyy tuomaan peliin vähän erilaisia asioita kuten esimerkiksi hyökkäykseen tehoja ja ylivoimaan vaarallisuutta, kertasi Berube.

Tarasenko pelaa ottelussa samassa kentässä Brayden Schennin ja Ivan Barbashevin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL