Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä sai huimia uutisia! – maalitykki palaa kokoonpanoon suunniteltua aiemmin

Colorado Avalanchen Josh Manson ja St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko
AOP

NHL:n pudotuspeleistä vielä ohkaisesti taisteleva St. Louis Blues saa todella tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoonsa. Vuoden vaihteessa loukkaantunut venäläistähti on palaamassa kokoonpanoon, vaikka hyökkääjän piti olla vielä useita viikkoja sivussa kokoonpanosta. 

NHL:ssä vuonna 2019 Stanley Cupia juhlinut St. Louis Blues on tällä hetkellä nihkeässä tilanteessa. Viime kaudella NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella Colorado Avalanchelle taipunut joukkue on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan viidennellä sijalla. Craig Beruben valmentama joukkue on kerännyt saman verran pisteitä kuin Avalanche, joka on neljäntenä, mutta pelejä on kolme vähemmän kuin hallitsevalla Stanley Cup -mestarilla.

Suoraan pudotuspelipaikkaan eli Keskisen divisioonan kolmantena olevaan Minnesota Wildiin kummallakin on matkaa tällä hetkellä viisi pistettä. Viimeiseen villi kortti -paikkaan eli konferenssin kahdeksanteen sijaan kummallakin joukkueella on kaksi pistettä. Calgary Flames on NHL:n Tyynenmeren divisioonan viidentenä tällä hetkellä 51 pisteen kanssa, mutta pelejä joukkueella on jo takana 46 kappaletta eli saman verran kuin Bluesilla.

Blues on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja joukkue on hävinnyt vain neljä peliä vuonna 2023 pelatuista otteluistaan. Voittoja on kasassa kuusi kappaletta ja näistä kaksi on tullut jatkoajan jälkeen. Ennen tähdistöottelua joukkueella on vielä luvassa viisi ottelua ja seuraavaksi Blues kohtaa kotiyleisönsä edessä Chicago Blackhawksin.

Blackhawksia vastaan Blues on saamassa kokoonpanoonsa takaisin käsivammasta kärsivän Vladimir Tarasenkon. Venäläistähti loukkasi kättään vuoden ensimmäisessä pelissä Wildia vastaan. Samaisessa ottelussa loukkaantui joukkueen kapteeni Ryan O’Reilly, jonka jalka murtui blokattuaan laukauksen.

Ennen tähdistöottelun tuomaa taukoa Blues kohtaa Blackhawksin lisäksi Avalanchen, Winnipeg Jetsin, Arizona Coyotesin ja Buffalo Sabresin. Otteluista joukkueen tulisi voittaa ainakin neljä, jotta mahdollisuudet pudotuspeleihin säilyvät.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL