Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen gongi kajahti! – uran kymmenes hattutemppu

Carolina Hurricanes kaatoi Patrik Laineen edustaman Columbus Blue Jacketsin
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoista suomalaistykitystä sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Yhtenä suurena suomalaistähtenä oli pitkästä aikaa maalinteossa onnistunut Patrik Laine. Suomalaistähti johdatti joukkueensa tyylikkääseen vierasvoittoon Detroit Red Wingsistä.

Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine heilutti maaliverkkoa urakalla sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Blue Jackets kaatoi Ville Husson ja Olli Määtän edustaman Detroit Red Wingsin 4-3 -lukemin. Laine oli Blue Jacketsin ykköstähti takomalla uransa kymmenennen hattutempun vain vajaaseen 22 minuuttiin.

Laine naulasi kolmannen kerran kiekon ohi Red Wingsin maalilla pelanneen Husson, kun toista erää oli pelattu vain 1.32. Laine sai poikkisyötön Adam Boqvistilta ja lämäsi vastustamattomasti kiekon etukulmaan ohi Husson. Husso torjui ottelussa yhteensä 21 kertaa.

Laineen illan kolmas maali vei vieraat jo 4-0 -johtoon. Red Wings viritteli tämän jälkeen vielä kirin iskemällä kolme osumaa päätöserään, mutta Derek Lalonden valmentama joukkue ei onnistunut nousemaan pelissä enää tasoihin. Määttä löi kirille alkutahdit iskemällä 4-1 -kavennuksen ajassa 55.50. Maali oli Määtälle kauden neljäs.

Voitolla Blue Jackets katkaisi kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL