Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kestomenestyjälle jälleen tappio – kanadalaistähti osui kahdesti

Winnipeg Jetsin Mark Scheifele oli vahvassa vireessä.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Pittsburgh Penguinsin kausi on ollut todella ailahteleva. Penguins on tällä kaudella ollut jo kahdesti pitkässä tappioputkessa, mutta taistelee silti kovin NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Taisteluun tuli jälleen pieni kupru, kun joukkue kohtasi kotiyleisönsä edessä vieraskiertueensa viimeistä ottelua pelanneen Winnipeg Jetsin.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins kärsi kirvelevän tappion kotiyleisönsä edessä lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Penguins taipui Rick Bownessin valmennuksessa täysin uuteen iskuun nousseen Winnipeg Jetsin käsittelyssä 4-1 -lukemin. Jets oli koko 60 minuutin peliajan parempi kentällä olleista joukkueista ja vei tasaviisikoin kenttätapahtumia täysin oman halunsa mukaan.

Jetsin ykköstykki ottelussa oli kanadalaissentteri Mark Scheifele. Kakkossentteriksi joukkueen sisäisessä hierarkiassa tippunut hyökkääjä teki ottelussa kaksi maalia ja nosti koko kauden pistesaldonsa jo 38. Kanadalaisella on maaleja kasassa 26 kappaletta 43 otteluun. Tätä tahtia, kun hyökkääjä jatkaa, niin Scheifelen yhden kauden maaliennätys tulee varmuudella menemään poikki. Scheifele teki kaudella 2018-19 yhteensä 38 maalia ja 84 tehopistettä 82 otteluun runkosarjassa.

Muista maaleista Jetsiltä vastasivat Blake Wheeler ja Nikolaj Ehlers. Wheeler iski ottelussa tehot 1+1. Wheelerin ja Scheifelen kanssa kakkoskentässä pelaava kanadalaislupaus Cole Perfetti syötti kolme osumaa,

Penguinsin ainokaisesta ottelussa vastasi ottelun avauserässä Drew O’Connor. O’Connor ohitti David Rittichin lähietäisyydeltä Kasperi Kapasen erinomaisesta syötöstä. Rittich torjui Jetsin maalilla yhteensä 22 laukausta. Dustin Tokarski otti Penguinsin maalilla 36 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL