Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Uskomattomat turpakäräjät! – NHL:n kuumin pistetykki säväytti jälleen

Colorado Avalanche kaatoi Edmonton Oilersin. Cale Makar iski maalin. Connor McDavid syötti yhden osuman.
OP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun mittainen kierros. Päivän viimeisenä alkaneessa ottelussa sarjan heikoimpiin joukkueisiin lukeutuva San Jose Sharks isännöi Edmonton Oilersia. Ottelussa kotijoukkueelle ei paljoa sanottavaa jäänyt, sillä vierasjoukkue esitti melkoisen ryöpytyksen.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers otti todella maukkaan voiton NHL:ssä. Oilers murskasi vieraskaukalossa San Jose Sharksin tylysti 7-1 -lukemin. Voitto oli Oilersille toinen putkeen ja kolmas edelliseen viiteen peliin. Vuoden 2023 puolella Oilers on juhlinut voittoa kolmesti seitsemään otteluun. Kahteen edelliseen peliin Woodcroftin valmentama joukkue on tykittänyt 13 maalia.

Sharksin suurimmaksi turmaksi muodostui 26. syntymäpäiväänsä viettänyt Connor McDavid. McDavid vietti ottelussa kolmen tehopisteen iltaa iskemällä kaksi maalia ja syöttämällä yhden. Joukkueen muista maaleista vastasivat Klim Kostin, Jesse Puljujärvi, Ryan Nugent-Hopkins, Leon Draisaitl ja Ryan McLeod.

Suomalaishyökkääjälle maali oli kauden neljäs ja tehopiste kymmenes. McDavid on iskenyt tällä kaudella 44 otteluun hurjat 82 tehopistettä. Maaleja on syntynyt täysin käsittämätön määrä eli 37 kappaletta. Kanadalaistähden pisteputki on nyt 12 ottelun mittainen.

– Olimme kauttaaltaan heikkoja. Emme onnituneet viisikkopelissä, ylivoimalla tai millään muullakaan osa-aluella tässä pelissä, kommentoi David Quinn Sharksin esitystä ottelun jälkeen.

Sharksin ainokaisesta vastasi ottelun päätöserässä Oskar Lindblom. Lindblom kaunisteli lukemat 7-1’n, kun peliaikaa oli vain viisi minuuttia jäljellä. Kaapo Kähkönen oli melkoisessa kiekkosateessa Sharksin maalilla. Kähköselle kertyi lopulta 34 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL