Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kiistelty supertähti jälleen tehokkaana! – yllättäjäjoukkueen huima vire sai jatkoa

New Jersey Devilsin Jack Hughes.
AOP

NHL:n alkukauden vahvimpiin joukkueisiin lukeutuva New Jersey Devils aloitti lännen kierroksensa todella hienosti. Devils kohtasi NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvan Anaheim Ducksin vieraissa eikä jättänyt kotijoukkueelle palaakaan. Devilsin sankariksi ottelussa nousi tuttu mies.

Lindy Ruffin valmennuksessa tällä kaudella hurjaan liekkiin yltynyt New Jersey Devils juhli jälleen komeaa voittoa. Devils nappasi jo kolmannen voittonsa putkeen, kun joukkue kaatoi Anaheim Ducksin vieraissa tylysti 6-2 -lukemin. Devils on voittanut viidestä edellisestä pelistä neljä ja ainut tappio on kotijäältä St. Louis Bluesia vastaan, kun Devils taipui 5-3 -lukemin.

Ducksin vieraista Devils aloitti Kalifornian vieraskiertueen, johon kuuluu vielä vierasottelut San Jose Sharksia ja Los Angeles Kingsiä vastaan. Tämän jälkeen joukkue suuntaa lähelle Kanadan rajaa kohdatakseen Seattle Krakenin ennen paluuta itään ja kotikaukaloon.

Ducksia vastaan Devilsin sankariksi nousi ykkössentteri Jack Hughes. Hughes tykitti ottelussa tehot 2+1 ja jatkoi hurjaa kauttansa. Hughes on iskenyt kauden 42 otteluun 52 tehopistettä.

Maaleja on kasassa jo hurjat 28. Aiempi yhden kauden maaliennätys yhdysvaltalaisen kohdalla oli 26 maalia, joka syntyi viime kaudella. Viime kaudella Hughes iski yhteensä 56 tehopistettä 49 otteluun. Kaksi vuotta sitten Hughes teki Devilsin kanssa kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen, jota pidettiin kohtuuttomana. Se on osoittumassa nyt erinomaiseksi vedoksi Devilsin seurajohdolta.

Devilsiltä myös kaksi maalia onnistui iskemään Jesper Bratt. Muista maaleista vastasivat tehot 1+1 tehnyt Jesper Boqvist ja Dougie Hamilton. Ducksin maalit menivät Adam Henriquen ja Trevor Zegrasin nimiin. Entinen Devils-hyökkääjä Henrique teki ottelussa tehot 1+1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL