Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine tehoille, Columbus jäi täysin NHL:n mestarisuosikin jyrän alle

Carolina Hurricanes kaatoi Patrik Laineen edustaman Columbus Blue Jacketsin
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluva Carolina Hurricanes otti vihdoinkin voiton. Hurricanes oli valahtanut jo neljän ottelun mittaiseen tappioputkeen, mutta sai tappioputkensa poikki vierasottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan. Joukkueet kohtasivat toisensa jo toistamiseen viikon sisään.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes juhli voittoa perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella Suomen aikaa. Hurricanes katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputkensa Columbus Blue Jacketsin kustannuksella. Hurricanes kaatoi Brad Larsenin valmentaman joukkueen tylyin 6-2 -lukemin.

Hurricanesin voitosta erikoisen tekee se, että joukkueen kuudesta maalista viisi meni puolustajien nimiin. Brett Pesce iski ottelussa kaksi maalia ja Jalen Chatfield naulasi alivoimalla kiekon ohi Joonas Korpisalon. Hurricanes on tehnyt kolmessa perättäisessä ottelussa alivoimamaalin. Chatfieldin ja Pescen lisäksi Jaccob Slavin sekä Brent Burns onnistuivat vieraiden puolustajista. Kuudennen maalin iski kolmannen erän lopulla Seth Jarvis.

Hurricanesin suomalaisista Sebastian Aho saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä. Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi tekivät esityöt kahteen vieraiden maaliin. Hurricanesin maalille loukkaantumisen jälkeen palannut tanskalaismaalivahti Frederik Andersen torjui ottelussa yhteensä 21 kertaa.

Andersenin onnistuivat ohittamaan vain Sean Kuraly ja Johnny Gaudreaun. Gaudreaun iskemään 2-5 -kavennusmaaliin syötön antoi Patrik Laine, joka on tällä kaudella tehnyt 26 otteluun yhdeksän maalia sekä yhteensä 19 tehopistettä. Korpisalo torjui kotijoukkueen maalilla 35 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL