Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Eeli Tolvanen upotti NHL:n kärkijoukkueen! – sensaatiojoukkueen käsittämätön vire sai jatkoa

Seattle Krakenin Matty Beniers ei iskenyt maalia Boston Bruinsin vieraana.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoinen yllätys, kun koko sarjaa johtava Boston Bruins taipui ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä edessä. Tappio oli Bruinsille ensimmäinen varsinaisella peliajalla Bostonissa. Aiemmat tappiot olivat tulleet jatkoaikojen jälkeen. Tappion aiheuttajana oli loistavassa vireessä uiva Seattle Kraken.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken jatkoi hurjaa virettään. Kraken kävi nollaamassa Boston Bruinsin TD Gardenissa tylyin 3-0 -lukemin. Tappio oli Bruinsille kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla kotiyleisön edessä.

Krakenille voitto oli jo seitsemäs putkeen. Hakstolin valmentama miehistö on voittanut jokaisen vuonna 2023 pelaamansa ottelun varsinaisella peliajalla. Tällä hetkellä joukkue on pitkällä vieraskiertueella ja on toistaiseksi voittanut kaikki kuusi vierasotteluaan. Hakstolin valmentamalla joukkueella on jäljellä vielä vierasottelu Chicago Blackhawksia vastaan vieraissa alkavana viikonloppuna, jonka jälkeen joukkue pelaa kotiyleisönsä edessä Tampa Bay Lightningia vastaan.

Bruinsia vastaan pelatussa ottelussa Krakenin ykköstähti oli nollapelin torjunut Martin Jones. Jones torjui nollapelin jo toisessa pelaamassaan ottelussa putkeen ja tarvitsi tähän yhteensä 27 torjuntaa. Krakenin osumista ottelussa vastasivat suomalaishyökkääjä Eeli Tolvanen, Brandon Tanev ja tyhjiin loppulukemat laukonut Jaden Schwartz.

Tolvaselle maali oli jo kauden kuudes. Tolvanen on iskenyt Krakenissa seitsemään pelaamaansa otteluun neljä maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Predatorsissa reiluun neljään kauteen syntyi yhteensä 25 maalia.

Bruinsissa suomalaishyökkääjä Joona Koppanen teki NHL-debyytin. Koppanen pelasi ottelussa joukkueensa neloskentässä yhdessä Nick Folignon ja Tomas Nosekin kanssa. Koppaselle kertyi ottelussa peliaikaa yhteensä 8.50 ja tehotilasto näytti lukemaa -1 ottelun päättyessä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL