Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt on kyseessä iso ottelu! – NHL:ssä jaossa todella merkittävät pisteet

Vegas Golden Knightsin tähtihyökkääjä Phil Kessel.
AOP

NHL:ssä pelataan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa 12 ottelun mittainen kierros. Kierroksella on luvassa useita huippuotteluja ja yksi niistä on luvassa Las Vegasissa, kun Vegas Golden Knights isännöi pudotuspeleistä NHL:n itäisen konferenssin puolella taistelevaa Florida Panthersia. Lisäksi kierroksella on muitakin äärimmäisen kovia vääntöjä.

NHL:ssä on luvassa liuta isoja otteluja perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kahdelta alkavissa otteluissa Boston Bruins isännöi hirmuvireessä olevaa Seattle Krakenia TD Gardenissa. Bruins ei ole tällä kaudella hävinnyt peliäkään varsinaisella peliajalla, joka on pelattu Bostonissa.

Kahdelta alkaa myös äärimmäisen kova kamppailu, kun New York Rangers isännöi NHL:n läntisen konferenssin kärjessä olevaa Dallas Starsia. Stars pelaa ottelussa ilman Roope Hintziä, joka kärsii vammasta. Hintz ei pelannut myöskään Starsin edellisessä ottelussa New York Islandersin vieraana. Tyler Seguin otti paikan Starsin ykköskentästä tuossa ottelussa, kun Stars voitti 2-1 -lukemin.

Kello 3.30 käynnistyy Chicago Blackhawksin ja Colorado Avalanchen välinen taisto. Blackhawksilla ei ole ottelussa mitään voitettavaa, mutta Avalanchella sitäkin enemmän. Avalanche tarvitsee Blackhawksin kaltaisista vastustajista voittoja, jotta mahdollisuudet NHL:n pudotuspeleihin säilyvät edes siedettävällä tasolla.

Kierroksen viimeisenä otteluna käynnistyy vääntö Vegas Golden Knightsin ja Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin välillä. Panthers kaatoi edellisessä ottelussaan hienosti Avalanchen vieraissa 5-4 -lukemin, kun Matthew Tkachuk teki kaksi maalia ja Aleksander Barkov osui kertaalleen. Tästä ottelusta Panthers tarvitsee pisteet, jotta joukkue voi vielä taistella itäisen konferenssin puolella viimeisistä pudotuspelipaikoista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL