Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n supertähti palasi kaukaloon tehokkaana! – ”et koskaan tykkää katsella pelejä…”

Vegas Golden Knightsin Jack Eichel palasi kaukaloon tehokkaana.
AOP

NHL:ssä nähtiin kahden suuren mestarisuosikin välinen kohtaaminen. Vegas Golden Knights kohtasi kotiyleisönsä edessä Pittsburgh Penguins, joka on kärsinyt viime aikoina pahoista loukkaantumisista. Golden Knights sai tärkeään kotiotteluunsa takaisin supertähtensä, joka oli heti vahvassa vireessä.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights juhli todella maittavaa voittoa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Golden Knights kaatoi kotijäällään Pittsburgh Penguinsin tylysti 5-2 -lukemin. Golden Knights johti ottelua kahden erän jälkeen jo 4-0 -lukemin eikä tästä enää Mike Sullivanin valmentama joukkue toennut. Tappio oli Penguoisille jo kuudes putkeen. Tappioista kaksi on tullut jatkoajan jälkeen.

Golden Knightsin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+2 tehnyt yhdysvaltalaissentteri Jack Eichel. Eichel palasi kaukaloon yli kuukauden mittaiselta tauoltaan ja oli heti kovassa vireessä.

Avauserässä Eichel iski joukkueensa 2-0 -johtoon ja syötti ottelun voittomaaliksi jääneen 3-0 -osuman.

– Olin todella innoissani, kun pääsin takaisin peleihin. Et koskaan tykkää katsella pelejä katsomosta. Nyt, kun ei pelannut muutamaan viikkoon, niin oli todella paljon energiaa tankissa. Ketjukaverit Nicolas Roy ja Reilly Smith pelasivat todella vahvasti. Mielestäni ottelu oli hyvä meidän kentältä, kertasi Eichel ottelun jälkeen.

Golden Knightsin maalilla Adin Hill torjui voiton ja otti 38 koppia. Paul Cotter, Mark Stone ja Phil Kessel keräsivät kaikki ottelussa tehot 1+1 tililleen. Joukkueen viidennestä maalista vastasi Chander Stephenson. Cassidyn valmentama joukkue on voittanut neljä kotiottelua putkeen.

Penguinsilta Sidney Crosby iski tehot 1+1 ja Casey DeSmith otti 26 koppia joukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL