Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yksi aliarvostetuimmista hyökkääjistä hirmuiskussa – jälleen kovat tehot!

Dallas Starsin Joe Pavelski ja Roope Hintz.
AOP

NHL:n alkukauden parhaimpiin joukkueisiin lukeutuva Dallas Stars päätti vuoden 2022 hienoon voittoon. Stars käänsi kotiyleisönsä edessä San Jose Sharksia vastaan tappioaseman voitokseen ja marssi viikon toiseen voittoonsa tähtihyökkääjien säestämänä. Ottelussa nähtiin suomalaispelaajilta hurjat tehot.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars vankisti asemaansa NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoilla yhdessä Vegas Golden Knightsin kanssa.

Stars kaatoi kotiyleisönsä edessä vuoden 2022 viimeisessä ottelussa heittopussiksi sarjassa vajonneen San Jose Sharksin selvin 5-2 -lukemin. Stars oli ottelussa 1-0 -lukemin tappiolla, mutta teki tämän jälkeen kaksi maalia putkeen. Sharks nousi vielä tasoihin, mutta tämän jälkeen kotijoukkue meni omia menojaan.

Starsin ykköstähdeksi nousi sarjan yksi aliarvostetuimmista pelaajista eli yhdysvaltalaisveteraani Joe Pavelski. Pavelski iski ylivoimalla ottelun avauserässä joukkueensa 1-1 -tasoitusmaalin kauden 12. osumallaan ja syötti tämän jälkeen ottelussa Jason Robertsonin sekä Fredrik Olofssonin maalit.

Pavelskilla on kolmen tehopisteen illan jälkeen koossa tältä kaudelta 37 tehopistettä, eli kokenut hyökkääjä menee lähes piste per peli tahdissa runkosarjaa eteenpäin.

Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat päätöserässä Roope Hintz ja Esa Lindell. Hintz iski vajaat viisi minuuttia ennen loppua alivoimalla joukkueensa 4-2 -osuman ja Lindell iski kauden neljännen osumansa 73 sekuntia ennen loppua. Lindell pääsi tekemään maalinsa tyhjiin. Vajaat 24 minuuttia pelannut Miro Heiskanen syötti kaksi joukkueensa ensimmäistä maalia.

Sharksin maalit menivät Alexander Barabanovin ja Oskar Lindblomin nimiin. James Reimer torjui David Quinnin valmentaman joukkueen maalilla 26 kertaa ottelussa. Starsin maalilla Jake Oettinger otti 29 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL