Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tätä et usein nää! – jääkiekkojoukkue harjoitteli eksoottisessa paikassa

Dallas Stars juhlii maalia.
AOP

NHL:n yksi alkukauden vahvimmista joukkueista on ollut Dallas Stars. Suomalaisten tähdittämä joukkue on parantanut melkoisesti viime kaudesta ja taistelee tällä hetkellä jopa koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta. Stars taistelee kärkisijoista yhdessä Vegas Golden Knightsin kanssa.

Pete DeBoerin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Dallas Stars on ollut alkaneen kauden yksi vahvimmista joukkueista NHL:ssä. Starsilla on monipuolinen ryhmä, joka osaa puolustaa tiiviisti ja hyökätä tehokkaasti. Viime kaudella joukkue lepäsi hyökkäystehojen suhteen käytännössä vain ykköskenttänsä varassa, mutta tällä kaudella Starsilla on ollut kolme tuloksentekoon kykenevää kenttää.

Tähän on syynä Mason Marchmentin hankinta ja nuorten hyökkääjien kuten Ty Dellandrean sekä Wyatt Johnstonin läpimurrot. Marchment on pelannut Tyler Seguininrinnalla erinomaisesti ja antanut Starsin kovapalkkaisimmalle hyökkääjälle uutta virtaa. Starsin kapteeni Jamie Benn on pelannut Dellandrean ja Johnstonin kanssa kolmoskentässä ollen iso tuki kahdelle peliälykkäälle hyökkääjälle.

Stars lähtee hakemaan vahvalle alkukaudelleen jatkoa seuraavaksi Minnesota Wildin vieraista. Wild on ollut vaikean alkukauden jälkeen vahva ja on tällä hetkellä yhdessä Colorado Avalanchen sekä Winnipeg Jetsin kanssa taistelemassa suorista pudotuspelipaikoista Keskisessä divisioonassa.

Stars palasi joulutauolta voittaen Nashville Predatorsin vieraissa ja vietti välipäivän harjoituksia todella eksoottisessa paikassa. Stars harjoitteli nimittäin ulkojäillä St. Paulin kaupungissa, Minnesotan osavaltiossa. Yleensä joukkueet harjoittelevat ulkojäillä vain ennen ulkoilmaotteluita, joita tälläkin kaudella pelataan kolme kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL