Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kautta aikain kovin maalitykki NHL:n viikon ykköstähti! – Mukana kaksi kovaa nimeä

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin nousi 800 maaliin NHL-urallaan.
AOP

NHL:ssä on pelattu jälleen yksi viikko runkosarjaa ja NHL:ssä on palkittu viikon parhaat pelaajat. Menneen viikon ykköstähdeksi valittiin itseoikeutetusti NHL:n kautta aikain kovin maalintekijä, joka saavutti hurjan rajapyykin urallaan. Kaksi muuta tähteä meni myös hyökkääjille, jotka olivat viikolla hurjassa iskussa.

NHL:n menneen peliviikon tähdistö on jälleen valittu. Viikon ykköstähdeksi raati valitsi Washington Capitalsin Alexander Ovechkinin. Kakkostähti meni Buffalo Sabresin Tage Thompsonille ja kolmostähti Minnesota Wildin norjalaishyökkääjä Mats Zuccarellolle. Hyökkääjiä yhdisti se, että jokainen viimeisteli hurjan määrän maaleja menneellä viikolla.

Ykköstähdeksi valittu Capitalsin venäläiskapteeni Alex Ovechkin saavutti 800 maalin rajapyykin NHL-urallaan. Ovechkin teki viikon kolmeen otteluun kolme maalia ja yhteensä viisi pistettä. Kolme maalia syntyivät Chicago Blackhawksin verkkoon. Ovechkin on NHL:n kautta aikain maalipörssissä kolmannella sijalla. Edellä ovat vain 894 maalia tehnyt Wayne Gretzky ja 801 maalia iskenyt Gordie Howe.

Kakkostähti meni Sabresin tähtisentteri Thompsonille, joka teki kahdeksan tehopistettä kolmeen otteluun. 31 otteluun Thompson on tehnyt tällä kaudella 49 tehopistettä. Maaleja on syntynyt 25 kappaletta. Maalipörssissä yhdysvaltalainen on toisena.

Kolmostähti meni tällä kertaa norjalaishyökkääjä Zuccarellolle. Zuccarello iski uransa toisen hattutempun, kun Wild kaatoi Blackhawksin kotiyleisönsä edessä 4-1 -lukemin. Ottelussa norjalainen teki tehot 3+1. Viikon neljään otteluun syntyi yhteensä viisi maalia ja kahdeksan tehopistettä.

NHL:ssä menneellä viikolla tapahtuneista asioista keskusteltiin myös maanantaina julkaistussa Kaukosenlaidalla NHL-podcastin jaksossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL