Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen karmea epäonni jatkuu! – Nouseva supertähti loukkaantui

Ottawa Senatorsin saksalaissentteri Tim Stutzle.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista vielä taisteleva Ottawa Senators sai lisää karmivia uutisia. Joukkue on kärsinyt läpi kauden merkittävistä loukkaantumisista, kun organisaation ykkössentteri hajosi alkukaudesta. Nyt joukkueen tärkeä hyökkääjä tippui myös kokoonpanosta ja saattaa olla poissa pitkään.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti torstain vastaisena yönä Suomen aikaa hienon kotivoiton. Joukkue kaatoi kotiyleisönsä edessä Montreal Canadiensin 3-2 -lukemin ja otti todella tärkeät kaksi pistettä matkaansa. Senators on ollut vahvassa vireessä viime aikoina ja on noussut takaisin mukaan keskusteluun NHL:n pudotuspelipaikoista.

Tällä viikolla Smithin valmentamalle joukkueelle tuli todella karmeita uutisia. Joukkueen saksalaistähti Tim Stutzle loukkaantui aiemmin tällä viikolla pelatussa ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Senators voitti ottelun tylyin 3-0 -lukemin, mutta saksalainen huippulupaus joutui jättämään pelin kesken.

Stutzlella on todettu olkapäävamma, joka pitää hyökkääjän sivussa ainakin kymmenen päivää peleistä. Olkapäävammat ovat pahoja, joten yli kahden viikon toipilasaikakaan ei ole mahdottomuus.

– Hän palaa seitsemän tai kymmenen päivän päästä. Ihan sama, mitä tilanteessa kävi, niin siinä oli mukana tuuria, kertasi Smith.

Stutzle on tällä kaudella tehnyt 28 otteluun 27 tehopistettä. Näistä kymmenen on maaleja.

Senators on joutunut tulemaan syksystä asti ilman joukkueen toista huippusentteriä eli Josh Norrista. Edellisessä ottelussa ykköskentän keskellä Brady Tkachukin ja Drake Bathersonin välissä pelasi kokenut Derick Brassard.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL