Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n jenkkitähti käsittämättömässä lyönnissä – ”Hurjat tehot”

Ottawa Senatorsin Alex DeBrincat.
AOP

NHL:ssä Ottawa Senators juhli komeaa voittoa, kun joukkue kaatoi äärimmäisen tärkeässä kotiottelussa Montreal Canadiensin. Joukkueen voiton takuumiehenä oli kesällä hankittu yhdysvaltalaistähti, joka teki esityön jokaiseen joukkueensa maaleista. 

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti pudotuspelihaaveiden kannalta jättimäisen voiton. Senators kaatoi Montreal Canadiensin 3-2 -lukemin. Senatorsin maaleista ottelussa vastasivat kapteeni Brady Tkachuk, kanadalaishyökkääjä Drake Batherson ja huikeaa tulokaskautta pelaava Shane Pinto.

Senatorsin jokaiseen maaliin esityön teki pienikokoinen yhdysvaltalaishyökkääjä Alex DeBrincat. DeBrincat saapui Senatorsiin kesällä Chicago Blackhawksista. DeBrincat on tällä hetkellä hurjassa seitsemän ottelun pisteputkessa. Tämän aikana hyökkääjä on tehnyt kolme maalia ja antanut seitsemän syöttöpistettä.

Canadiens oli ottelua jo 3-0 -lukemin tappiolla päätöserään tultaessa, mutta joukkueen luottohyökkääjät nostivat vieraat peliin mukaan. Kesällä Blackhawksista Canadiensiin siirtynyt Kirby Dach iski 3-1 -kavennuksen ja Christian Dvorak naulasi vieraat maalin päähän. Tämän lähemmäksi Martin St. Louisin valmentama joukkue ei enää päässyt joten kaksi pistettä jäivät Kanadan pääkaupunkiin.

Senatorsin maalilla Cam Talbot torjui erinomaisessa vireessä. Kanadalaisveteraanille kertyi ottelussa yhteensä 23 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL