Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS nujersi Jukurit! – Tähtihyökkääjälle helpottava maali

TPS:n Mikael Pyyhtiä.
AOP

Turun Palloseura onnistui kaatamaan kotiyleisönsä edessä eilen kovan kotiottelun pelanneen Mikkelin Jukurit. Pisteet olivat TPS:lle tärkeät, sillä Jukurit on todella kovassa otteluruuhkassa ja joukkueet pelaavat tällä hetkellä samoista sijoista. 

Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura juhli keskiviikkona todella tärkeää kotivoittoa. TPS kaatoi Gatorade Centerissä reilun 3300 katsojan edessä Olli Jokisen valmentaman Mikkelin Jukurit.

Kotijoukkueelta ottelussa maalinteossa onnistuivat Aarne Intonen, Jonne Tammela ja kauden kolmannen osumansa iskenyt Mikael Pyyhtiä. Pyyhtiä vastasi ottelun puolivälissä TPS:n voittomaalista upealla laukauksella siniviivasta ohi Frans Tuohimaan. Tuohimaa torjui ottelussa Jukurien maalilla 28 kertaa.

Jukurien ainoasta maalista ottelussa vastasi Hannes Häkkilä, joka naulasi kiekon ohi 25 kertaa torjuneen Eetu Anttilan.

– Hyvä fiilis, todella pitkään ollut pelaamatta. Kyllä sen avausmaalin jälkeen mietti, että mitä tässä nyt tapahtuu, kun tuli pieni kimmoke ja meni sitten sisään. Tyytyväinen pitää olla kokonaisuuteen ja voitosta pitää olla iloinen, kommentoi TPS:n maalivahti Anttila C Moren haastattelussa.

TPS nousi voittonsa myötä sarjassa 49 pisteeseen ja pitää hallussaan viidettä sijaa. Joukkue on tasapisteissä KalPan ja Oulun Kärppien kanssa. TPS:llä on joukkueista vähiten otteluja pelattuna.

Jukureilla on kasassa 42 pistettä ja on sarjassa yhdeksäntenä. TPS kohtaa perjantaina viimeisessä ottelussaan ennen joulua KooKoon vieraissa. Jukurit pelaa vielä kaksi ottelua ennen joulua. Perjantaina joukkue pelaa kotonaan JYP:ä vastaan ja ensi viikon tiistaina Helsingin IFK:ta vastaan vieraissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga