Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n hurjin pisteputki sai jatkoa – Heittopussi jäi jälleen nollille

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner ja Mark Giordano.
AOP

NHL:ssä keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa nähtiin melkoinen ylikävely. Hurjassa iskussa oleva Toronto Maple Leafs murjoi kotiyleisönsä edessä Anaheim Ducksin jäärakoon. Ottelu oli Ducksille jo toinen putkeen, jossa joukkue jäi maaleitta. Kotijoukkueen supertähti ei pisteillä ottelussa suuresti juhlinut, mutta pisteputki sai silti jatkoa.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs jatkoi hurjaa virettään NHL:ssä. Maple Leafs kaatoi kotiyleisönsä edessä Anaheim Ducksin tylysti 7-0 -lukemin. Tappio oli Ducksille jo toinen perättäinen missä joukkue ei tehnyt maaliakaan. Edellisessä ottelussa tiistain vastaisena yönä joukkue koki 3-0 -tappion Ottawa Senatorsin vieraana.

Maple Leafsilta ottelussa maalinteossa onnistuivat puolustaja T.J. Brodie, kapteeni John Tavares, ruotsalaishyökkääjä Pierre Engvall, Michael Bunting, Joey Anderson ja kahdesti osunut Alexander Kerfoot. Mitch Marner syötti ottelussa kaksi maalia, joten kanadalaistähden pisteputki sai huimaa jatkoa. Kanadalaisen pisteputki on nyt 23 ottelun mittainen.

– Hän on pelannut loistavasti ja peli rullaa mukavasti illasta toiseen. Marner on yksi sarjan parhaista laitahyökkääjistä ja pelaa jokaisessa eri pelitilanteessa meillä, kommentoi kapteeni Tavares.

Kolmen syöttöpisteen iltaa viettivät Pontus Holmberg ja puolustaja Conor Timmins. Ilya Samsonov torjui viikon sisään jo toisen nollapelinsä Maple Leafsin maalilla ottamalla 28 koppia.

Ducksin maalilla John Gibson aloitti ottelun, mutta hänet vaihdettiin toisessa erässä pois maalista. Lukas Dostal pelasi puolet ottelusta ja päästi viisi maalia. Dostalille kertyi matsissa yhteensä kymmenen torjuntaa, kun Gibsonille merkittiin 25 koppia. Yhdysvaltalainen vaihdettiin maalista pois loukkaantumisen takia. Ducksin tähtipuolustaja John Klingberg pelasi ottelussa lähes 19 minuuttia ja otti tehotilastoon lukeman -4

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL