Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalainen kohuhyökkääjä vaihtaa NHL:n Sveitsiin

Ottawa Senatorsia edustanut Alex Formenton siirtyy Sveitsiin.
AOP

Viime kaudella hurjaa jälkeä NHL:ssä paukuttanut kanadalaishyökkääjä Alex Formenton siirtyy Pohjois-Amerikasta Sveitsiin. Formenton on tehnyt sopimuksen Sveitsin NL-liigan huippujoukkueen kanssa. Formenton ei tehnyt jatkosopimusta Senatorsin kanssa ennen joulukuuta joten hyökkääjä ei NHL:ssä saa pelata tämän kauden aikana.

Ottawa Senatorsin paidassa viime kaudella hurjat 32 tehopistettä tehnyt Alex Formenton siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin. Kanadalaishyökkääjä on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen NL-liigassa 12. sijalla olevan HC Ambri-Piottan kanssa, jolla on matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan jo 11 pistettä.

23-vuotias 193 senttiä pitkä laitahyökkääjä on Senatorsin kakkoskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Barrien kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva Formenton poimittiin koko varaustilaisuuden 47. pelaajana.

Kanadalaisen ammattilaisura käynnistyi kunnolla kaudella 2019-20, kun hyökkääjä paukutti Belleville Senatorsin riveissä AHL:ssä 61 peliin 53 tehopistettä. Kausi 2020-21 meni sekä AHL:ssä, että NHL:n puolella. Lopullinen läpimurto NHL:n tapahtui viime kaudella.

Formenton on peliesitystensä puolesta niitä hyökkääjiä jotka GM Pierre Dorion haluaa varmasti pitää Senatorsin organisaatiossa. Syy miksi Formenton ei saanut sopimusta Senatorsiin pohjautuu syytöksiin. Formenton on epäiltynä seksuaalirikoksesta, joka on tapahtunut Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa kauden 2017-18 MM-kisoissa.

Uudessa joukkueessa pelaa suomalaisista maalivahti Janne Juvonen ja puolustaja Jesse Virtanen. Kummallakin on kokemusta KHL:stä viime kausilta. Entisiä NHL-pelaajia joukkueessa on myös rutkasti, sillä Filip Chlapik ja Brandon McMillan ovat pelanneet NHL:ssä yhteensä useita kausia. Lisäksi ruotsalaispuolustaja Tim Heed on pelannut yli sata peliä NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL