Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikin suunta on kääntymässä! – Jo neljäs voitto putkeen

New Jersey Devilsin Jack Hughes ja New York Rangersin Filip Chytil.
AOP

NHL:ssä todella ailahtelevaa syksyä pelannut New York Rangers on vihdoinkin palaamassa tasolleen. Siitä nähtiin osoitus tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue nousi pahasta tappioasemasta voittoon yhtä päävastustajaansa vastaan. Voitto oli Rangersille jo neljäs putkeen.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangersin kurssi on kääntymässä voimakkaasti. Marraskuu oli Rangersille äärimmäisen vaikea, mutta joulukuussa joukkue on onnistunut ottamaan hyvän määrän voittoja. Tuorein voitto tuli New Jersey Devilsiä vastaan jatkoajan jälkeen 4-3 -lukemin. Devilsiä vastaan Rangers nousi 2-0- ja 3-1 -tappioasemista tasoihin, ja lopulta ohi.

Rangersilta ottelussa maalinteossa onnistuvat Chris Kreider, Kaapo Kakko ja tehot 1+1 tehneet Filip Chytil sekä Vincent Trocheck. Chytilille ja Kakolle maalit olivat kauden kuudennet, Trocheckille kymmenes, ja Kreiderille jo 14. Venäläismaalivahti Igor Shesterkin torjui Rangersin maalilla voiton eteen 26 kertaa.

– Tuntuu aina hienolta nousta takaa voittoon ja me näytimme voitolla todellista luonnettamme. Meidän pitää vain jatkaa töiden tekemistä ja pitää homma rullaamassa. Joskus on todella vaikeaa pysyä positiivisena, mutta meillä oli kolmen ottelun voittoputki tässä alla, niin pelin sisällä tiesimme pystyvämme tämänkin pelin voittamaan, kommentoi tshekkisentteri Chytil.

Devilsin maaleista vastasivat kapteeni Nico Hischier, Jack Hughes ja tehot 1+1 tehnyt Dawson Mercer. Hischier ja Mercer veivät maaleillaan alle viidessä minuutissa Devilsin 2-0 -johtoon ja Hughes iski 3-1 -osuman toisen erän puolivälissä, mutta tämä ei Lindy Ruffin valmentamalle joukkueelle lopulta riittänyt. Vitek Vanecek torjui joukkueen maalilla yhteensä 19 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL