Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Juuse Saros voimaton NHL:n heittopussin edessä

Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros.
AOP

NHL:n lauantain ottelukierros lähti käyntiin Nashville Predatorsin ja Ottawa Senatorsin välisellä kamppailulla. Kumpikin joukkue on ollut viime aikoina hyvässä vireessä, mutta tällä kertaa tiukemmin pudotuspelipaikoista taisteleva joukkue taipui. Suomalaisten edustama Predators taipui Senatorsin käsittelyssä kotiyleisönsä edessä.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators haki makean 3-2 -vierasvoiton Nashville Predatorsista lauantain alkuillan ottelusta. Smithin valmentama Senators ratkaisi ottelun kolmannessa erässä, kun Drake Batherson niittasi läpiajosta tyylikkäästi kiekon ohi voimattoman Juuse Saroksen. Suomalaismaalivahti torjui ottelussa yhteensä 30 kertaa.

Tappio oli Predatorsille jo toinen putkeen. Joukkue palasi tähän otteluun pitkältä idän vieraskiertueelta, jonka aikana joukkue kävi niistämässä New Jersey Devilsin ja New York Islandersin, mutta taipui Tampa Bay Lightningille.

Ottelussa vieraiden muista maaleista vastasivat kesän suurhankinnat, kun Alex DeBrincat ja Claude Giroux iskivät kiekon suomalaisen selän taakse. Voittomaalin tehnyt kanadalaishyökkääjä Batherson saalisti vielä syötönkin ottelussa tililleen.

Kotijoukkueen osumista ottelussa vastasivat voimahyökkääjät, kun avausmaalin iski venäläishyökkääjä Yakov Trenin ja 3-2 -kavennuksen kolmannessa erässä sveitsiläistykki Nino Niederreiter. Suomalaisista Mikael Granlund ja Juuso Pärssinen eivät saalistaneet tehopisteitä. Pärssinen pelasi ottelussa vain reilut kymmenen minuuttia. Granlund sai hyökkääjistä eniten peliaikaa, kun minuutteja kertyi lähes 20.

Senatorsin maalilla vielä viime kaudella Minnesota Wildia edustanut kanadalaisveskari Cam Talbot otti 27 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL