Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Kanada saa jättivahvistuksen alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin!

Arizona Coyotesin Dylan Guenther matkaa U20 kisoihin.
AOP

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut pelataan tänäkin vuonna Kanadassa. Tällä kertaa kisat järjestetään Quebecin provinssissa, kun kisakaupunkeina toimivat Halifax ja Moncton. Kuten tyypillistä, niin kisat ovat todella merkittävät Kanadalle ja joukkue on aina suurin mestarisuosikki, kun kiekko tippuu jäähän. Tälläkin kertaa Kanada saa kovan poppoon kokoon ja sitä vahvistaa vielä yksi NHL-pelaajakin.

Kanadan alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue saa kotikisoihinsa yhden todellisen vahvistuksen lisää. Kanadan ryhmä saa mukaansa Arizona Coyotesin huippulupaus Dylan Guentherin. Guenther on pelannut alkukauden NHL:ssä ja iskenyt heikossa joukkueessa hyvät tehot. 21 otteluun laitahyökkääjä on paukuttanut kolme maalia ja yhteensä 11 tehopistettä.

Guenther on Coyotesin ykköskierroksen varaus kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudesta. Tuolloin nykyinen GM Bill Armstrong poimi Edmontonista kotoisin olevan laitahyökkääjän yhdeksäntenä. Ennen varausta Armstrong oli hankkinut jättimäisessä pelaajakaupassa ykköskierroksen varausvuoron Vancouver Canucksilta.

– Haluat nähdä aina lupaavat pelaajasi paineen alla oli kyse sitten maajoukkuepeleistä ja kovista junioriliigan otteluista. On hieno nähdä, mihin pelaajat pystyvät, kun he pelaavat kovissa paineissa ja se samalla kasvattaa heitä, kertoi Armstong syitä pelaajan lähettämiselle kisoihin.

Guenther ei ole urallaan päässyt pelaamaan vielä alle 20-vuotiaiden kisoissa.

– Hän ei pystynyt pelaamaan ensimmäisissä mahdollisissa kisoissaan koronan takia. Toisella kerralla hänellä oli loukkaantuminen ja nyt hänellä kolmas mahdollisuus, niin on mukava antaa hänelle mahdollisuus pelaamiselle, kerta Armstrong.

Mikäli Kanada etenee välieriin, niin Guenther ei pysty pelaamaan noin 14-16 Coyotesin pelissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut