Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Jatkuuko hurjat pisteputket? – NHL:ssä tarjolla todellinen huippuottelu!

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner hakee pisteputkelleen jatkoa.
AOP

NHL:ssä pelataan hurja ottelukierros keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Yksi kierroksen ehdottomista helmistä pelataan Dallasissa, kun kaksi kovavireistä joukkuetta kohtaavat toisensa. Dallas Stars isännöi ottelussa Toronto Maple Leafsia. Joukkueet ovat kertaalleen kohdanneet jo toisensa tämän kauden aikana ja tuolloin päädyttiin varsinaisen peliajan jälkeen jatkoille.

NHL:ssä pelataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä hurja kierros. Luvassa on yhteensä yhdeksän ottelua ja näistä ehdottomasti kovin vääntö pelataan Dallasissa. Dallas Stars kohtaa kotiyleisönsä edessä Toronto Maple Leafsin. Maple Leafs tulee otteluun hurjassa 11 ottelun pisteputkessa, kun taas Stars on tällä hetkellä kolmen ottelun pisteputkessa.

Ottelun ehdottomasti mielenkiintoisin aspekti on Jason Robertsonin ja Mitch Marnerin välinen taistelu. Kummallakin huippuhyökkääjällä on käynnissä hurja pisteputki. Robertsonin pisteputki on 18 ottelun mittainen, kun taas Marnerin on 19 ottelun mittainen.

Marner on rikkonut jo Maple Leafsin seuraennätyksen pisteputken mitassa, mutta Robertsonilla on vielä matkaa oman organisaation ennätykseen. Robertson on tehnyt jo Starsin ennätyksen, mutta jos mukaan lasketaan Minnesota North Starsin aika, niin yhdysvaltalaisella riittää vielä pelattavaa.

Joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista kolme edellistä on mennyt Maple Leafsin nimiin. Viime kaudella Maple Leafs oli Dallasissa parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin. Stars on juhlinut viimeksi voittoa Maple Leafsia vastaan kaudella 2019-20 juuri ennen koronakeskeytystä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL