Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueelle karmea takaisku! – Tappioon päättyneessä ottelussa tähtipelaaja loukkaantui

Vancouver Canucksin maalivahti Thatcher Demko.
AOP

NHL:ssä todella ailahtelevan alkukauden pelannut Vancouver Canucks kärsi todella ikävän tappion kotiyleisönsä edessä. Canucks taipui Florida Panthersille tylyin lukemin ja ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui lopulta ottelun avauserän viimeiset minuutit. Tappion lisäksi joukkue koki todella ison menetyksen, kun tähtipelaaja loukkaantui avauserässä eikä enää palannut peliin.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers oli todella tehokas Vancouver Canucksin vieraana. Panthers juhli ottelussa voittoa 5-1 -lukemin ja katkaisi samalla kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa. Voitto oli Panthersin ensimmäinen pitkällä lännen vieraskiertueella. Kahdessa aiemmassa ottelussa joukkue oli kokenut tappiot Edmonton Oilersille ja Calgary Flamesille.

Panthersin ykköstähti ottelussa oli Sam Bennett, joka iski ottelussa kaksi maalia. Tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk oli myös hyvässä pelivireessä, sillä yhdysvaltalaistähti iski ottelussa tehot 1+2. Muista maaleista vastasivat Ryan Lomberg ja Gustav Forsling. Spencer Knight torjui erinomaisesti joukkueen maalilla ottamalla yhteensä 32 torjuntaa.

Canucksin ottelu mureni käsiin käytännössä avauserän lopulla, kun Panthers iski 59 sekuntiin kolme kertaa kiekon Thatcher Demkon taakse. Demko loukkaantui kolmannessa maalissa ja joutui tämän jälkeen jättämään ottelun kesken ja loppupelin tolppien välissä hääräsi Spencer Martin.

Kotijoukkueen ainoan osuman ottelussa iski Dakota Joshua toisen erän puolivälissä.

– Voimme pelata yhden viikon todella hyvää kiekkoa ja toisen taas todella heikosti. Se on täysin käsittämätöntä, kommentoi Canucksin päävalmentaja Bruce Boudreau.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL