Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n kulttivalmentajan johtamalle joukkueelle karmea takaisku – ”Hän jättää jättimäisen aukon…”

Philadelphia Flyersin tähtihyökkääjä Travis Konecny.
AOP

Melkoiseen limboon joutunut Philadelphia Flyers sai todella ikäviä uutisia. Joukkueen tähtihyökkääjä loukkaantui ja on sivussa peleistä jopa viikkoja. Flyersin kausi lähti vahvasti liikkeelle, mutta sittemmin realismi on tullut vastaan ja joukkue on hävinnyt selvästi enemmän kuin voittanut.

John Tortorellan valmennukseen täksi kaudeksi päätynyt Philadelphia Flyers on karmaisevassa tilanteessa. Flyers on tällä hetkellä seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa ja joukkue on voittanut vain kahdesti edellisestä 12 ottelusta. Viimeisin voitto on marraskuun toiselta viikolta, kun St. Louis Blues kaatui kotiyleisön edessä 5-1 -lukemin.

Tortorellan valmentama joukkue on menettänyt käytännössä jo mahdollisuutensa pudotuspeleihin ja sitä tilannetta ei helpota yhtään se, että tähtihyökkääjä Travis Konecny loukkaantui. Konecny on ollut yksi Flyersin alkukauden valopilkuista, mutta kanadalaistähti kärsii nyt ylävartalovammasta, joka pitää miehen sivussa jopa kaksi viikkoa. Alkukauteen hyökkäjäjä on tehnyt seitsemän maalia ja yhteensä 19 tehopistettä alkukauden 17 otteluun.

– Hän jättää jättimäisen aukon meidän joukkueeseen. Tämä on tätä, meidän tarvitsee saada muilta pelaajilta jatkossa enemmän, kommentoi Tortorella.

Konecny ei ole ainut loukkaantunut pelaaja Flyersin joukkueessa, sillä jo kauden alla joukkue menetti Sean Couturierin ja Ryan Ellisin sivuun. Nyt tippui myös kolmoskentän keskushyökkääjä Scott Laughton, joka kärsii Konecnyn tavoin ylävartalovammasta. Laughton on sivussa kahdesta kolmeen viikkoa. Heidän lisäkseen kauden vahvasti aloittanut James van Riemsdyk on sivussa vielä joulukuun alulle asti.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL