Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL-joukkueelle loistavia uutisia! – Tähtipelaaja on tervehtynyt pelikuntoon

Seth Jones Yhdysvaltain pelipaidassa.
AOP

NHL:ssä melko syvässä kierteessä oleva Chicago Blackhawks on saanut loistavia uutisia. Joukkueen tähtipuolustaja Seth Jones on kuntoutunut pelikuntoon ja on todennäköisesti mukana joukkueen vierasottelussa Dallas Starsia vastaan. Blackhawks pelaa Starsia vastaan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Todella heikossa vireessä oleva Chicago Blackhawks sai loistavia uutisia. Joukkueen tähtipuolustaja Seth Jones on palautunut pelikuntoon ja matkustaa joukkueen mukana Dallas Starsia vastaan pelattavaan vieraspeliin. Jones on ollut sivussa edellisestä kymmenestä ottelusta. Yhdysvaltalaistähti mursi peukalonsa Buffalo Sabresia vastaan pelatussa ottelussa lokakuun 29. päivä.

– Suunnitelmana on pelata seuraavassa ottelussa. Olen ottanut kuvat sormestani kertaalleen viikossa ja lääkäri tykkäsi siitä mitä näki. Nyt on mennyt reilut kolme viikkoa vammasta. Siihen oli syynsä miksi sanoimme, että olen todennäköisesti kolmesta neljään viikkoa sivussa, kommentoi Jones.

Edellisessä ottelussa Blackhawks koki ikävän kotitappion United Centerissä Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Joukkueen päävalmentaja Luke Richardson sanoi, että neljä pistettä tällä kaudella kahdeksaan otteluun tehneen Jonesin kohtalo pelaamisesta selviää aamujäiden jälkeen.

– Hän näytti todella hyvältä tänään. Olen tosi innoissani, että Jones on palaamassa kokoonpanoon. Olen varma, että hän haluaa pelata, koska on kotoisin Teksasista, mutta nyt täytyy vain tehdä tuplatsekkaus, että jätkä on pelikunnossa. Nyt Jones oli ensimmäistä kertaa koko harjoitukset mukana meidän kanssa ja hän näytti jäällä hyvältä. Jos keskiviikkona kaikki näyttää hyvältä, niin hän pelaa Starsia vastaan, kertoi Richardson.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL