Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n mestarisuosikin tuska kasvaa! – Tähtipelaaja pitkäksi ajaksi sivuun kokoonpanosta

Toronto Maple Leafsin kanadalaispuolustaja Morgan Reilly.
AOP

NHL:n suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Toronto Maple Leafs on melkoisessa sillassa loukkaantumisten suhteen. Maple Leafsilta puuttuu jo ennestään tärkeitä pelaajia, mutta tiistaina joukkueesta kuului lisää ikäviä uutisia. Joukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuuluva kanadalaispuolustaja joutuu sivuun peleistä pitkäksi ajaksi ja vaikuttaa varmasti joukkueen suorittamiseen lähitulevaisuudessa.

NHL:n ehdottomiin suosikkeihin kuuluva Toronto Maple Leafs sai karmeita uutisia. Maple Leafs kärsi edellisessä ottelussa tappion kotiyleisönsä edessä New York Islandersia vastaan, kun Islanders haki Torontosta pisteet jatkoaikavoiton myötä. Ottelussa Maple Leafs sai tappion lisäksi vieläkin karmeamman uutisen, kun kanadalaispuolustaja Morgan Reilly loukkaantui.

Reilly loukkaantui ottelun kolmannen erän alussa törmätessään Islandersin laitahyökkääjä Kyle Palmierin kanssa. Törmäyksen jälkeen kanadalainen pelasi vielä yhden vaihdon kunnes jätti ottelun kesken. Reilly pelasi yhteensä 16.38 ja laukoi kahdesti ottelussa maalia kohden. Koko kaudella tähtipuolustaja on kerännyt 16 syöttöpistettä 20 otteluun.

– Onko joukkueesi parempi, kun kokoonpanosta löytyy Reilly, T.J. Brodie ja Jake Muzzin? Kyllä olet parempi, mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun joukkueemme kärsii tärkeiden pelaajien loukkaantumisista. Jokaisella kerralla tuuraajat ovat vastanneet huutoon hyvin ja olemme pystyneet voittamaan pelejä, kommentoi päävalmentaja Sheldon Keefe.

Reilly asetettiin pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle, mikä tarkoittaa sitä, että kanadalainen on sivussa vähintään 24 päivää tai kymmenen peliä. Tämä tarkoittaa sitä, että puolustaja on aikaisintaan palaamassa kokoonpanoon joulukuun 15. päivä New York Rangersia vastaan. Keefen mukaan puolustajan vamma ei tarvitse leikkaushoitoa.

Maple Leafsin sopimustilanteista keskusteltiin maanantaina ilmestyneessä NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuoreimmassa jaksossa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL