Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Pittsburghin supertähdelle huima rajapyykki! – Juhlisti tätä upealla osumalla

Pittsburgh Penguinsin Evgeni Malkin iski maalin 1000. NHL-ottelussaan.
AOP

NHL:ssä hieman hapuilevan alkukauden pelannut Pittsburgh Penguins haki sunnuntain vastaisena yönä ison voiton NHL:n pohjamutiin kuuluvasta Chicago Blackhawksista. Penguins menetti ottelussa jo johtonsa, mutta onnistui kuitenkin vahvalla kolmannen erän lopulla klaaraamaan kaksi pistettä matkaansa. Ottelussa Penguinsin pitkäaikainen keskushyökkääjä saavutti todella mahtavan rajapyykin.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins otti toisen voittonsa putkeen NHL:ssä, kun Chicago Blackhawks kaatui United Centerissä 5-3 -lukemin. Penguins teki ottelusta itselleen vaikean, sillä joukkue hassasi 3-0 -johtonsa 3-3 -tasatilanteeksi, mutta kolmannen erän lopulla joukkue onnistui kuitenkin kahdesti maalinteossa.

Penguinsin pelaajista venäläistähti Evgeni Malkin pelasi uransa tuhannen runkosarjaottelun. Malkin juhlisti hienoa rajapyykkiä iskemällä ottelussa maalin. Maali oli Malkinin kauden kahdeksas.

– Tämä oli tosi tunteikas ilta minulle ja perheelleni. Toivottavasti voin pelata Penguinsissa koko urani. Mahtava joukkue, mahtava organisaatio. Toivon tämän olevan spesiaali vuosi minulle. Tällaisia pelejä et urallasi pelaa kuin ehkä yhden tai kaksi, kommentoi Malkin taiston jälkeen.

Penguinsilta suurinta tahtipuikkoa heilutti kapteeni Sidney Crosby. Crosby iski kolmannen erän lopulla joukkueensa 4-3 -voittomaalin hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen ja vietti neljän tehopisteen iltaa. Kanadalaissentteri on tehnyt tällä kaudella yhteensä kymmenen maalia ja 27 tehopistettä. Muista vierasjoukkueen maaleista vastasivat Jeff Carter tyhjiin, Brock McGinn ja Rickard Rakell, jolle maali oli Malkinin tavoin kauden kahdeksas. Casey DeSmith torjui voiton eteen yhteensä 29 kertaa.

Blackhawksin maaleista ottelussa vastasivat Jujhar Khaira, Patrick Kane ja Philipp Kurashev. Kurashev iski ottelun tasoihin miinuskulmasta, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilut neljä minuuttia. Tasatilanteesta joukkue sai nauttia vain 57 sekuntia. Arvid Söderblom torjui Blackhawksin maalilla yhteensä 20 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL