Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n suomalaistähdelle luvassa paljon vastuuta? – Joukkueen tähtipelaaja jälleen sivuun

Carolina Hurricanesin maalivahti Antti Raanta.
AOP

NHL:n yksi suurimmista Stanley Cup -mestarisuosikeista eli Carolina Hurricanes kärsi jälleen ison takaiskun. Joukkueen ykkösmaalivahti loukkaantui ja on sivussa mahdollisesti jopa viikkoja. Tämä avaa jälleen suomalaistähdelle mahdollisuuden nousta valokeilaan NHL:ssä mikäli itse vain pysyy terveenä.

Carolina Hurricanesin ykkösmaalivahti Frederik Andersen loukkaantui jälleen. Tanskalainen huippumaalivahti kärsii alavartalovammasta, mikä pitää maalivahdin mahdollisesti viikkoja sivussa.

– Hän venäytti tiistain harjoituksissa jotain. Maalivahdit ovat jänniä tapauksia, jos he eivät tunne oloaan 100 prosenttiseksi, niin heidän on tosi vaikea pelata. En pysty sanomaan kauanko hän on sivussa, koska en tiedä. Siitä olen varma, että huomenna hän ei vielä palaa, kommentoi päävalmentaja Rod Brind’Amour.

Andersen kärsi viime keväänä jalkavammasta aina huhtikuun puolivälistä alkaen ja piti hänet sivussa peleistä koko loppukauden ajan. Hurricanesin maalilla pudotuspeleissä torjuivat Antti Raanta ja Pyotr Kochetkov. Raanta kantoi päävastuun pelaamisesta, kun Hurricanes tippui toisella ottelukierroksella New York Rangersia vastaan seitsemännen pelin jälkeen.

Raanta on tällä kaudella pelannut viisi ottelua ja torjunut näistä kolme voittoa. Torjuntaprosentti suomalaisella näistä peleistä on 91,5. Kochetkov on urallaan pelannut yhteensä neljä NHL:n runkosarjaottelua ja näistä jokainen on päättynyt voittoon. Viime kaudella venäläinen pelasi kolme peliä ja menneellä viikolla Kochetkov oli maalissa, kun Hurricanes nöyryytti Edmonton Oilersia tylyin 7-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL