Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL-ottelussa nähtiin törkytaklaus! – Pelikieltoa tulossa?

Washington Capitalsin Nicolas Aube-Kubel.
AOP

Suomen aikaa lauantain vastaisen yön NHL-kierroksella nähtiin melkoinen yllätys, kun Washington Capitals nujersi Tampa Bay Lightningin. Ottelussa Lightningilla oli omat loistavat paikkansa voittaa ottelu, mutta Capitals oli ratkaisevilla hetkillä tehokas. Ottelun toisen erässä nähtiin ikävä tilanne, kun Capitalsin hyökkääjä taklasi Lightningin nuorta pelaajaa suoraan päähän.

Washington Capitals kaatoi lauantain vastaisen yön NHL-kierroksella Tampa Bay Lightningin. Capitals oli kotiyleisönsä edessä tyrmäävä voittamalla ottelun tylyin 5-1 -lukemin. Kotijoukkueelta muun muassa Sonny Milano onnistui kahdesti maalinteossa. Nämä olivat viime kaudella Anaheim Ducksissa loistaneelle hyökkääjälle ensimmäiset uudessa joukkueessa. Milano saalisti vielä syöttöpisteen joukkueensa neljänteen osumaan kolmannen erän alussa.

Ottelun toisessa erässä Lightning pääsi yrittämään viiden minuutin ylivoimalla ratkaisua, kun Capitalsin Nicolas Aube-Kubel ajettiin isoista ovista ulos. Aube-Kubel taklasi keskialueella Lightningin puolustaja Cal Footea päähän. Tilanne aiheutti kentällä isot nujakat. Itse taklauksesta on luvassa suurella varmuudella pelikieltoa, vaikka NHL:ssä pitkään pelannut Aube-Kubel ei ole aiemmin pelikieltoa saanutkaan. Footen tilanne ei ole tällä hetkellä kovinkaan hyvä.

– Hänen tilansa ei ole kummallinen. Hän ei tietenkään tullut takaisin peliin. Se oli kova taklaus, joka tuli pimeästä kulmasta, kommentoi Lightningin päävalmentaja Jon Cooper.

Joukkueet kohtaavat toisensa uudestaan sunnuntaina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL