Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen tuska jatkuu, päävalmentajan työpaikka vaarassa – ”Emme pelaa tarpeeksi hyvin…”

St. Louis Bluesin päävalmentaja Craig Berube.
AOP

NHL:ssä kesän 2019 Stanley Cup -mestari St. Louis Blues on tällä hetkellä todella ahtaalla. Blues on kärsinyt kahdeksan tappiota putkeen, kun joukkue taipui Philadelphia Flyersin vieraana keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Bluesissa johtavat pelaajat ovat alkukauden osalta kyykänneet pahasti, joten voittaminen on äärimmäisen vaikeata.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers otti maukkaan kotivoiton Craig Beruben valmentamasta St. Louis Bluesista 5-1 -lukemin. Voitolla Flyers saavutti jo toisen voittonsa putkeen ja Bluesille tappio oli jo kahdeksas perätysten. Beruben valmentama joukkue voitti kolme runkosarjan ensimmäistä otteluaan näytöstyyliin, mutta on tämän jälkeen hävinnyt kaikki saamatta pistettäkään.

Flyersilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Wade Allison, Travis Konecny, Noah Cates, Owen Tippett ja Lukas Sedlak. Bluesin ainokaisen uransa ensimmäisen voiton torjuneen Felix Sandströmin selän taakse iski kolmannen erän alussa kapteeni Ryan O’Reilly. O’Reilly oli pettynyt ottelun jälkeen joukkueen suoritukseen, vaikka iskikin kauden toisen maalinsa.

– Meidän täytyy muuttua ja oppia tästä. Valmentajat ovat tehneet erinomaista työtä joukkueen eteen. Meidän täytyy nyt päästä siihen käsiksi. Minulla ei ole suoraa vastausta meidän vireeseen. Emme ole vain tarpeeksi hyviä ja se lähtee minusta sekä muista.

Sandström kutsuttiin maaliin pikahälytyksellä, sillä Flyersin maalilla piti aloittaa ykkösmaalivahti Carter Hart. Hart sairastui juuri ennen ottelua. 25-vuotiaalle ruotsalaiselle voitto oli uran ensimmäinen 27 torjunnalla.

– Tiedän, että asiat voi muuttua nopeastikin. Yritän aina valmistautua peleihin samalla tavalla pelasin tai en, joten pikahälytys ei ollut paha rasti minulle.

Bluesin kokenut valmentaja Berube seisoo tällä hetkellä tulisilla hiilillä. Stanley Cupin kaupunkiin tuonut Berube näkee yksinkertaisen syyn olevan joukkueen tappioputken takana.

– Me emme pelaa tarpeeksi hyvin voittaaksemme pelejä. Meidän täytyy pelata koko 60 minuuttia paremmin. Tällä hetkellä emme suoriudu tarpeeksi hyvin.

Blues hakee seuraavaksi voittoa kotiyleisön edessä, kun vastaan asettuu San Jose Sharks.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL