Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n suomalaislupaus onnistui! – Jättitehot vierasottelussa

Arizona Coyotesin suomalaishyökkääjä Matias Maccelli.
AOP

NHL:n heikompiin joukkueisiin lukeutuva Arizona Coyotes on pelannut jopa yllättävän hyvin alkukaudesta. Keskiviikon vastaisen yön ottelussa joukkue kohtasi vieraskaukalossa Buffalo Sabresin, joka tuli otteluun kahden ottelun tappioputkessa.

Vahvaa alkukautta pelannut Buffalo Sabres kärsi jo kolmannen tappion putkeen. Sabres taipui kotiyleisönsä edessä Arizona Coyotesille, jolle voitto oli jo kauden viides. Coyotes voitti ottelun 4-1 -lukemin onnistuttuaan kahdesti maalinteossa avauserässä ja kertaalleen päätöserässä. Coyotesin maalit menivät suomalaishyökkääjä Matias Maccellin, Lawson Crousen, Clayton Kellerin ja Liam O’Brienin nimiin. Maccelli saalisti myös syötön Crousen iskemään maaliin, joten suomalaishyökkääjä on tehnyt alkukauden 12 otteluun tehot 1+8.

Sabresin ainoasta maalista vastasi avauserässä ylivoimalla upealla laukauksella Tage Thompson.

Coyotesin maalilla tshekkimaalivahti Karel Vejmelka pelasi upean ottelun torjumalla voiton eteen hurjat 32 kertaa. Eric Comriella oli vaikeampi ilta kotijoukkueen maalilla, sillä loistavaa alkukautta pelaavalle maalivahdille kertyi vain 19 koppia.

Ottelun kolmas erä viivästyi merkittävästi, sillä ottelun toisella erätauolla Buffalon hallin jääkone hajosi.

Maccelilla alla hurja alkukausi

Coyotesin onnistujien joukkoon voidaan alkukauden osalta nostaa suomalaishyökkääjä Maccelli. Viime kaudella sarjassa debyytin tehnyt turkulaislähtöinen hyökkääjä on aoittanut kauden erinomaisesti iskemällä ensimmäiseen 11 otteluun seitsemän pistettä joista kaikki oli syöttöjä.

Maccelli sai maalihanat auki Sabresin vieraana vihdoinkin tämän kauden osalta, kun suomalaishyökkääjän syötöksi tarkoitettu kiekko päätyi Sabresin pelaajasta ohi maalivahti Comrien. Maali oli samalla vuonna 2000 syntyneen NHL-uran toinen.

Maccelli oli kauteen lähdettäessä yksi pelaajista joita GM Bill Armstrong seurasi tarkasti. Tällä hetkellä joukkueessa ei ole liikaa pelaajia joilla on varma pelipaikka organisaatiossa myös tulevaisuudessa. Suomalaisella on tämä vuosi nykyistä sopimusta jälkellä. Kesällä 22-vuotias hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti, joten kaikki sopimusneuvotteluun liittyvät oikeudet ovat Coyotesin puolella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL