Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Niilo Halonen oli kuin muuri! – HIFK:lle arvokkaat pisteet

HIFK:n maalivahti Niilo Halonen.
AOP

Turussa nähtiin yksi Liiga-kauden parhaista jääkiekko-otteluista, kun Turun Palloseura isännöi Helsingin IFK:ta. 1990-luvulta tutussa klassikko-ottelussa nähtiin paljon tunnetta ja hienoja maaleja, mutta maaleista vastasi kotiyleisön pettymykseksi vain vierasjoukkue. Ville Peltosen valmentama HIFK nappasi Turun reissulta tärkeät pisteet mukaansa ja tekee vahvaa nousua kohti Liigan pudotuspelipaikkoja.

Turussa Gatorade Centeriin saapuneet reilut kuusituhatta katsojaa joutuivat pettymään karvaasti, kun Helsingin IFK ryöväsi TPS:ltä pisteet. Ville Peltosen valmentama HIFK pelasi todella vahvan vierasottelun ja kaatoi Jussi Ahokkaan valmentaman joukkueen 3-0 -lukemin. HIFK on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja nousi Liigassa jo sijalle 11.

Turun perjantai-illassa HIFK:n maaleista vastasivat Otto Paajanen ja Eetu Koivistoinen. Paajanen iski joukkueensa avausmaalin toisessa erässä ylivoimalla, kun suorasta hyökkäyksestä luottosentteri sai painaa Lassi Lehtisen torjunnasta tulleen paluukiekon tyhjiin. Koivistoinen iski kolmannen erän puolivälissä vastahyökkäyksestä kiekon ohi erinomaisesti kotijoukkueen maalilla pelanneen Lehtisen. Loppulukemat Koivistoinen iski illan toisellaan alivoimalla tyhjiin.

HIFK:n maalilla Niilo Halonen venyi etenkin toisen erän lopulla isoihin torjuntoihin. Haloselle kertyi nollapeliin 23 torjuntaa, kun Lehtinen nappasi 36 koppia.

Peltosen valmentama joukkue jatkaa kauttaan lauantaina Porin Isomäessä Ässiä vastaan. TPS lähtee vierasotteluun Mikkeliin Jukurien vieraaksi. TPS:n ottelu Mikkelissä käynnistyy kello 18.30, kun Ässien ja HIFK:n välinen vääntö alkaa kello 17.00.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga