Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n vuoden tulokkaaksi ehdolla todellinen yllätysnimi!

Ottawa Senatorsin Shane Pinto.
AOP

Ottawa Senatorsin huippulupaus Shane Pinto on valittu NHL:n lokakuun tulokkaaksi. Pinto on kärsinyt NHL-uransa aikana loukkaantumisista joten kunnon läpilyönti on saanut vielä odottaa itseään. Tällä kaudella hyökkääjä on ollut terve ja saanut loistavan mahdollisuuden Senatorsin paidassa näyttää kykyjään.

Ottawa Senatorsin yhdysvaltalaissentteri Shane Pinto on valittu NHL:n kuukauden tulokkaaksi. Lokakuussa huippulupaava keskushyökkääjä teki kahdeksaan otteluun kuusi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Pinton maalitahdin ei voida odottaa pysyä enää jatkossa samanlaisena, sillä hyökkääjän vedoista lähes puolet ovat päätyneet maaliin.

Mikäli Pinton tahti jatkuu samanlaisena, niin hyökkääjä saattaa olla ehdolla jopa koko NHL:n vuoden tulokkaaksi.

Muita vahvoja ehdokkaita kyseiseen palkintoon olivat Vegas Golden Knightsin maalivahti Logan Thompson ja Seattle Krakenin keskushyökkääjä Matty Beniers. Heidän lisäksi Minnesota Wildin lupaava puolustaja Calen Addison, Columbus Blue Jacketsin huippulupaus Kent Johnson sekä Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä Cole Perfetti olivat kovia haastajia.

Franklin Squaren kaupungista, New Yorkin osavaltiosta kotoisin oleva Pinto on Senatorsin kakkoskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Oikealta laukova 189 senttinen keskushyökkääjä pelasi ennen ammattilaisuraansa Pohjois-Dakotan yliopistossa ja teki kahdella kaudella 61 otteluun 60 tehopistettä. Pinto aloitti tämän kauden iskemällä viiteen perättäiseen peliin maalit kauden ensimmäisestä pelistä alkaen. Hyökkääjä teki voittomaalit muun muassa Washington Capitalsia ja Dallas Starsia vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL