Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin jättikauppa! – Huippupuolustaja palaa Kanadaan

Carolina Hurricanesin Ethan Bear
AOP

NHL:ssä yhden pelin kahdeksasta voittanut Vancouver Canucks on vahvistanut puolustustaan merkittävästi. Kanalaisjoukkue teki kauppaa NHL:n itäisen konferenssin Carolina Hurricanesin kanssa, jolla oli yksi ylimääräinen puolustaja kokoonpanossa. Canucks on alkukauden tappioiden lisäksi kärsinyt alakerran loukkaantumisista.

GM Patrik Allvin on tehnyt kovan hankinnan. Allvin teki kauppaa Carolina Hurricanesin kanssa ja haali kanadalaispuolustaja Ethan Bearin Vancouver Canucksin riveihin. Oikealta laukova kanadalaispuolustaja jäi vähälle vastuulle Hurricanesissa, joten maisemanvaihdos oli tärkeä.

Reginan kaupungista, Saskatchewanin provinssista kotoisin oleva Bear on 25-vuotias oikealta laukova puolustaja, joka on Edmonton Oilersin varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Oilers poimi puolustajan viidennellä kierroksella 124. vuorolla. Urallaan 180 senttiä pitkä ja 89 kiloa painava puolustaja on pelannut NHL:ssä 190 kamppailua ja tehnyt näissä 47 pistettä. Hurricanesin riveissä pelejä kertyi 58 kappaletta ja pisteitä näissä syntyi 14.

Samassa kaupassa Canucksiin siirtyi hyökkääjä Lane Pederson, joka siirtyi aiemmin kesällä San Jose Sharksista Hurricanesiin pelaajakaupassa, jossa Brent Burns päätyi Hurricanesin takalinjoille. Canucks maksoi tästä paketista viidennen kierroksen varausvuoron kesän 2023 NHL:n varaustilaisuuteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL