Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Columbus koki selkäsaunan Patrik Laineen paluusta huolimatta – ”Käytimme paikat erinomaisesti”

Arizona Coyotesin Barrett Hayton Columbus Blue Jacketsin Daniil Tarasovin maskissa.
AOP

Upean voiton maanantain vastaisena yönä New York Rangersista ottanut Columbus Blue Jackets koki todella nöyryyttävän tappion kotiyleisönsä edessä keskiviikkona. Blue Jackets taipui todella heikon esityksen päätteeksi NHL:n heikompiin joukkueisiin lukeutuvaa Arizona Coyotesia vastaan. Blue Jacketsin kannalta ottelun hienoin asia oli se, että suomalaistähti Patrik Laine palasi kokoonpanoon, mutta ei onnistunut kuitenkaan auttamaan joukkojaan voittoon.

Brad Larsenin valmentama Columbus Blue Jackets koki melkoisen tyrmäyksen kotijäällään Nationwide Arenalla. Arizona Coyotes tuli vieraisiin ja pöllytti sinitakkeja kunnolla. Coyotes voitti ottelun vahvan 40 minuutin pelin turvin 6-3 -lukemin ja otti kauden toisen voittonsa kuuteen peliin.

Vierailta tehomiehinä häärivät tähtihyökkääjä Clayton Keller ja puolustaja Shayne Gostisbehere. Kumpikin iski otteluun kolme tehopistettä. Yhdysvaltalaishyökkääjä Keller syötti kolme osumaa ja molemmat Gostisbeheren tekemistä maaleista. Gostisbehere sai myös syöttöpisteen Lawson Crousen tekemään 6-2 -maaliin 20 sekuntia ennen loppua.

Blue Jackets teki kaikki kolme maaliaan päätöserään, kun ottelussa 30 torjuntaa ottaneen Connor Ingramin ohittivat Johnny Gaudreau, Kent Johnson ja Andrew Peeke. Blue Jacketsin maalilla venäläismaalivahti Daniil Tarasov pelasi 35 minuuttia ja torjui kahdeksan vetoa päästäen neljä maalia. Elvis Merzlikins pelasi ottelun loppuun ja torjui viisi vetoa kuudesta.

– Me käytimme paikat erinomaisesti ja sitten puolustimme todella hyvin. Aina, kun kaveri pääsi laukomaan, niin pidimme heidät sen jälkeen erinomaisesti poissa maalin edestä, kommentoi Coyotesin päävalmentaja Andre Tourigny voittoa.

Ottelun suomalaispelaajista Coyotesin puolustaja Juuso Välimäki saalisti syöttöpisteen ja pelasi yhteensä vajaat 19 minuuttia. Coyotesin suomalaishyökkääjä Matias Maccelli saalisti myös syöttöpisteen, mutta pelasi vain vajaat 12 minuuttia. Maccelli sai ylivoimalla aikaa yli neljä minuuttia, joten mahdollisuuksia suomalaishyökkääjälle luotiin. Paluun kaukaloon tehnyt Patrik Laine pelasi lähes 25 minuuttia ja laukoi viisi kertaa kohti vastustajan maalia. Blue Jacketsin ykköskenttää peluutettiin kauttaaltaan reilusti yli 22 minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL