Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kanadalaisjoukkueen tuska syvenee – Supertähti jopa kuukaudeksi sivuun!

Vancouver Canucksin tähtipuolustaja Quinn Hughes.
AOP

NHL-kauden karmaisevalla tavalla aloittanut Vancouver Canucks sai todella kammottavia uutisia. Joukkueen puolustus on hajoamassa totaalisesti käsiin, kun seitsemästä pelaavasta puolustaja neljä on loukkaantunut. Kolme merkittävää puolustajaa on sivussa pidemmän aikaa, kun joukkueen tuorein hankinta on vain päiviä sivussa.

Bruce Boudreaun valmentamalla Vancouver Canucksilla ei mene hyvin. Canucks on hävinnyt kaikki kauden kuusi ensimmäistä otteluaan ja on kovan paikan edessä tiistain vastaisena yönä, kun Carolina Hurricanes tulee kylään. Canucks on kerännyt vain kaksi pistettä alkukauden aikana ja tällä hetkellä näyttää siltä, että joukkueen haaveet pudotuspeleistä menevät jo lokakuussa.

Maanantain lehdistötilaisuudessa Boudreau ilmoitti, että viisi joukkueen pelaajaa on sivussa ainakin Hurricanesia pelattavasta ottelusta. Joukkueen yhdysvaltalaishyökkääjä Brock Boeser ja Chicago Blackhawksista vastikään hankittu puolustaja Riley Stillman ovat sivussa päivä kerrallaan menetelmällä.

Kolme merkittävää puolustajaa saikin sitten rankemman tuomion, kun tähtipuolustaja Quinn Hughesin tilannetta seurataan viikko kerrallaan. Lisäksi Travis Dermott ja Tucker Poolman ovat pitkään sivussa, mutta Poolman saattaa pelata jo ensi viikolla, sillä hän on vain IR-listalla, joka pakottaa pelaajan pysymään kokoonpanon ulkopuolella vain viikon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL