Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtipuolustaja loukkaantui – ”Hän on todella väsynyt”

Colorado Avalanchen Devon Toews.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on aloittanut kauden tasapaksusti. Joukkue on onnistunut ottamaan kaksi voittoa alkukauteen, mutta on myös hävinnyt pelejä kaksi kappaletta. Pisteitä joukkueen laariin on kuitenkin satanut kolmesta kamppailusta. Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa joukkue kohtaa yhden NHL:n heittopusseista, kun Seattle Kraken saapuu Denveriin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche kohtaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa kotikaukalossaan Seattle Krakenin. Joukkueet pelasivat toisiaan vastaan viime kaudella kolmesti ja näistä voitto menivät 2-1 -lukemin Avalanchelle. Avalanche voitti ainoan kotiottelunsa 4-3 -lukemin ja hävisi huhtikuun lopulla viimeisen keskinäisen kamppailun, joka pelattiin Seattlessa.

Krakenia vastaan Avalanche joutuu tulemaan toimeen ilman tähtipuolustaja Devon Toewsia. Viime kaudeksi Avalancheen siirtynyt ykkösparin puolustaja jättää todennäköisesti molemmat viikonlopun pelit sivuun todella mielenkiintoisesta syystä.

– Toews ei pelaa Krakenia vastaan eikä todennäköisestikään Vegas Golden Knightsia vastaan huomisessa pelissä. Hän on todella väsynyt, mutta se on vain hyvä asia. Ei hän kauaa poissa ole kokoonpanosta, kommentoi päävalmentaja Bednar.

Toews iski viime kaudella 57 pistettä 66 otteluun NHL:n runkosarjassa ja omasi NHL:n parhaan tehotilaston, kun se oli lukemassa +52. Toews on pelannut koko Avalanche-uransa Cale Makarin rinnalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL